Wella SP Repair Conditioner 1000 ml.

Om produktet

  • Styrkende balsam
  • Gør håret medgørligt
  • Genopbyggende
  • Tilfører fugt og næring
  • Giver naturlig fylde
Spar 60%

Special Price 23450

Normalpris i "butikkerne" 59900

(Fra 22762 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Wella SP Repair Conditioner er en styrkende balsam, der tilfører masser af fugt og pleje til håret, så det bliver silkeblødt og nemt at rede ud. Conditioneren er specielt udviklet til at styrke håret i dybden, så skader genoprettes, og håret efterlades sundt, stærkt og velplejet.

Repair Conditioner er beriget med guar gummi, der har en blødgørende effekt på hårstråene, så håret får et mere glansfuldt look. Derudover indeholder conditioneren hvedekim-olie, der tilfører fugt og næring til håret, imens keratin styrker hårstråene, så håret får en naturlig fylde og volumen.

FOR MEDGØRLIGT HÅR

Trænger dit hår til ekstra styrke og blødgøring, er Repair Conditioner fra Wella SP det helt rigtige valg for dig. Den plejende balsam sørger for, at dit hårs fugtbalance genoprettes, så dit hår genvinder sin styrke og livlighed.

Påfør en passende mængde Wella SP Repair Conditioner i nyvasket hår. Massér den plejende balsam godt ind i håret, og lad den virke i 30 sekunder. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. VI anbefaler, at du anvender en genopbyggende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella SP
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella SP Repair Conditioner 1000 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.