Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Wilkinson Intuition Ultra Moisture Blades 3 stk.

Om produktet

  • 3 effektive barberblade
  • Passer til Intuition Ultra Moisture Razor
  • Designet til kvinder
  • 4 tynde skær
  • Integreret sæbe
  • Ingen behov for barberskum
  • Mindsker hudirritation
- 12%

Special Price 6875

Normalpris i "butikkerne" 7900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,80 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

3 effektive barberblade

Intuition Ultra Moisture Blades fra Wilkinson Sword er en pakke med 3 barberblade, der passer til den innovative barberskraber Intuition Ultra Moisture Razor. Barberbladene har integreret sæbe, som sørger for, at barberingen klares let i ét simpelt trin. Intuition Ultra Moisture Blades giver en tæt barbering og er særligt udviklet til den travle kvinde, der ønsker at bruge minimal tid på hårfjerning uden at gå på kompromis med en silkeblød og helt glat følelse efter hver barbering.

Wilkinson Sword Intuition Ultra Moisture Blades har 4 ultratynde skær på hvert barberhoved, som er omgivet af den unikke sæbe, der skummer op i kontakt med vand og erstatter barberskum. Sæben er lavet på en fugtgivende og plejende formel med bl.a. sheasmør (shea butter), som virker blødgørende og helende på huden, så hudirritation og rødme efter barberingen reduceres. Derudover modvirkes tørhed efter barbering, da sæben er beriget med panthenol som hydrerer og nærer huden gennem sit høje indhold af vitamin B5.

For et glat resultat

Ønsker du en helt glat barbering uden besvær, er Intuition Ultra Moisture Razor fra Wilkinson Sword det perfekte valg for dig. Med disse ekstra blade til din Intuition Ultra Moisture Razor fjerner du let og skånsomt dine uønskede hår, og eftlades med et silkeblødt og glat resultat uden rødme eller andet hudirritation. Barberbladenes særlige sæbe erstatter barskum og fungerer perfekt i en travl hverdag eller til at have med på ferien.

Fjern det gamle barberblad fra din barberskraber og kassér det brugte blad. Påfør herefter det nye Wilkinson Sword Intuition Ultra Moisture Blades barberblad og barbér de uønskede hår. Anvend barberbladene sammen med vand, så bladenes sæbe skummer op.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wilkinson
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wilkinson Intuition Ultra Moisture Blades 3 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik