HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

XIP Professional Golden Touch Palette Powder 18 g.

Om produktet

  • Contour-palette
  • Powder
  • 6 smukke nuancer
  • Fremhæv ansigtet
  • Skaber et silkeblødt udtryk
  • Nemme at tone ud
  • For et fejlfrit look
- 50%

Special Price 13000

Normalpris i "butikkerne" 26000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ULTIMATIV CONTOUR-PALETTE

Golden Touch Sculpting Palette Powder fra XIP Professional er en professionel contour-palette med 6 nøje udvalgte nuancer, der gør det nemt at skabe en smuk og fejlfri makeup. Farverne har en enestående evne til at blende naturligt ind i huden og gør det nemt at fremhæve, forme og highlighte ansigtstrækkene for et flot og defineret look.

Golden Touch Sculpting Palette Powder er beriget med A vitamin og højpigmenterede mineraler, der fjerner overskydende olie fra huden samt skaber en perfekt mat finish og forbedring af hudens tekstur, så huden efterlades silkeblød med reducerede linjer. De 6 smukke nuancer i paletten er cream, peach matte, peach shimmer, brown matte, brown shimmer og coffee.

FOR EN FLOT MAKEUP

Ønsker du at skabe et professionelt silkeblødt look med en naturlig sund udstråling er Golden Touch Sculpting Palette Powder fra XIP Professional den ultimative contour-palette til dig. Paletten gør det nemt at fremhæve dine træk for et flot og defineret look.

Vælg den ønskede nuance fra din Golden Touch Sculpting Palette og læg din contour, som du ønsker. Fremhæv, form og highlight ansigtstrækkene som du ønsker dagens makeup skal være. Farverne kan bruges alene eller mikses sammen for at skabe det perfekte look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand XIP Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: XIP Professional Golden Touch Palette Powder 18 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.