XIP Professional Opal Black Mascara 6 ml.

Om produktet

  • Volumengivende mascara
  • Smukt defineret blik
  • Giver fyldigere og længere vipper
  • Intens sort farve
  • Klumper ikke

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 50%

Special Price 9000

Normalpris i "butikkerne" 18000

Optjen 4,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE 2-TRINS MASCARA

Opal Black Mascara fra XIP Professional er en volumengivende mascara i to trin. Mascaraen har to unikke børsterder giver selv de fineste øjenvipper en overdådig volumen-effekt samt en intens definition af øjet.
Mascaraen er baseret på en formelder ubesværet adskiller vipperne uden hverken at klumpe eller klistre og efterlader dig med et sundt og smukt look. Opal Black Mascara har en intens sort farve og er ikke vandfast.

Opal Black Mascara er den ultimative kombination af volumen og definitionder giver uimodståelige vipper. Mascaraen er beriget med Ylang Ylang og Orange Oilder styrker vipperne og gør dem fyldigere og længere. De to bløde børster gør mascaraen nem at anvende og sikrer en perfekt dosering. Den store børste anvendes på de øverste vipper og giver stor volumenmens den mindre børste er perfekt til at definere de nederste vipper og åbne øjet op.

FOR EN SMUK DEFINITION AF ØJET

Ønsker du volumenfyldte vipperder stråler af intensiteter Opal Black Mascara fra XIP Professional den helt rigtige mascara for dig. Mascaraen giver dig øjeblikkeligt fyldigere og længere vipperog efterlader dig med et smukt defineret blik.

Anvend først den store børste på de øverste vipper. Start ved vippekantenog dæk vipperne fra rod til spids. Påfør evt. et ekstra lag på de øverste vipperhvis du ønsker et mere intenst blik. Den lille børste anvendes på de nederste vipper. Start ved vippekantenog dæk vipperne fra rod til spidssørg for at samtlige vipper dækkes.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand XIP Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: XIP Professional Opal Black Mascara 6 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.