Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Xlash Eyelash Serum 3 ml.

Om produktet

  • Effektiv øjenvippeserum
  • For lange, voluminøse vipper
  • Tilfører pleje og næring
  • Sundt og smidigt resultat
  • Fri for parabener
  • Testet af øjenlæger

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 23120

Normalpris i "butikkerne" 28900

Optjen 11,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Effektiv øjenvippeserum

Eyelash Serum fra Xlash er en effektiv øjenvippeserum, der sikrer lange, voluminøse øjenvipper. Vippeserummet går aktivt ind og tilfører pleje og næring til vipperne, så vippernes naturlige vækst øges og stimuleres, imens knæk forhindres. Vipperne efterlades sunde og smidige med et smukt resultat. Resultatet er 45% mere længde og 45% mere fylde efter kun 28 dage.

Eyelash Serum er beriget med en unik formel, der indeholder vigtige mineraler og næringstilskud, så cellefornyelsen stimuleres og vippernes naturlige vækst øges. Serummet er beriget med Myristoyl Pentapeptide-17 og ekstrakter fra Portulaca Oleracea og Rhodiola Rosea rødder, der er rig på vitamin A, B og C, og som har en synlig effekt på øjenvippernes længde og tykkelse. Derudover indeholder serummet biotin, der har en styrkende virkning på vipperne, så deres levetid forlænges, mens hyaluronsyre sikrer en sund finish og smidige vipper. Eyelash Serum er desuden testet af øjenlæger og er fri for parabener.

For lange og fyldige vipper

Drømmer du om lange, fyldige vipper, der får alle til at vende sig om en ekstra gang, er Eyelash Serum fra Xlash et musthave for dig. Den skønne øjenvippeserum tilfører den fornødne pleje og næring til at booste vippernes vækst, herunder længde, volumen og tykkelse.

Anvend Xlash Eyelash Serum hver aften, efter du har fjernet øjenmakeup og afrenset øjenområdet, så området er tørt og rent. Påfør vippeserummet med et penselstrøg langs vipperoden på de øvre vipper - på samme måde som en flydende eyeliner. Lad serummet tørre. OBS! Vipperne har opnået sin maksimale længde og tykkelse efter 2 måneder, nedtrap derfor brugen af serummet til 1-3 ugentligt. Vi anbefaler desuden at holde en måneds pause hvert halve år.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Xlash
Ingredienser

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Alcohol Denat, Sodium Chloride, Panthenol, Caprylhydroxamic Acid, Dipotassium Phosphate, Inositol, Panthenyl Ethyl Ether, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Potassium Phosphate, Lactose, Lactis Proteinum, Acetyl Methionine, Acetyl Cysteine, Sodium Citrate, Biotin, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Hexapeptide-5, Myristoyl Pentapeptide-17, Polysorbate 20, Portulaca Oleracea Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Polyminopropyl Biguanide, Diethyl phthalate.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Xlash Eyelash Serum 3 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.