SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Youngblood Loose Mineral Foundation Sunglow 10 g.

Om produktet

  • Løs mineralpudder
  • Naturlige ingredienser
  • Let til fuld dækning
  • Uden parabener
  • Til medium mørk hud
  • Indeholder solbeskyttelse
- 10%

Special Price 38250

Normalpris i "butikkerne" 42500

(Fra 33150 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LØS NATURLIG MINERALPUDDER

Natural Loose Mineral Foundation Sunglow fra Youngblood er en løs letvægts mineralfoundation, der fungerer som concealer, foundation og pudder i én. Mineralpudderen er let at påføre og bygges nemt op for let til fuld dækning. Farven Sunglow matcher bedst en medium mørk hud med en lyserød eller kølig undertone.

Natural Loose Mineral Foundation Sunglow er beriget med mica-mineraler, der giver en ensartet dækning. Mineralpudderen tilstopper ikke porerne, hvilket gør den ideel til sart og følsom hud. De naturlige mineraler beskytter imod solens skadelige og udtørrende stråler. Loose Mineral Foundation Sunglow er desuden fri for parabener, talkum, parfume og uorganiske farvestoffer.

FOR NATURLIG SILKEBLØD HUD

Ønsker du jævn og glat hud, er Natural Loose Mineral Foundation Sunglow fra Youngblood den helt rigtige mineralpudder for dig. Du får perfekt dækning uden brug af kemiske ingredienser. Resultatet er et velplejet look med en naturlig flot glød.

Åbn kun lidt af den indvendige forsegling for korrekt dosering af Natural Loose Mineral Foundation. Vend din pudder på hovedet inden du åbner den, og dyp forsigtigt din børste i låget. Påfør minrealfoundationen i ansigtet med lette cirkelbevægelser. For øget dækning påføres pudderet i lag. Natural Loose Mineral Foundation Sunglow er desuden meget drøj i brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Youngblood
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Youngblood Loose Mineral Foundation Sunglow 10 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.