Youngblood Pressed Mineral Foundation Soft Beige 8 g.

Om produktet

  • Fast mineralpudder
  • Naturlige ingredienser
  • Til lys/medium hud
  • Let til fuld dækning
  • Uden parabener
  • God mod fedtet hud
  • Giver solbeskyttelse
- 10%

Special Price 39600

Normalpris i "butikkerne" 44000

(Fra 34320 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FAST MINERALPUDDER

Pressed Mineral Foundation Soft Beige fra Youngblood er en fast mineralpudder, der har en fantastisk dækkeevne. Mineralpudderen plejer og blødgør huden, så den efterlades velplejet med en let og mat finish. Soft Beige matcher bedst en lys til medium hud med en kølig eller lyserød undertone.

Pressed Mineral Foundation Soft Beige er beriget med naturlige mica-mineraler, der giver ensartet dækning og beskytter mod UV-stråler. Ris-pudder absorberer olie i ansigtet, hvilket gør mineralfoundationen ideel mod fedtet hud. Silica har en matterende effekt, mens aloe vera-ekstrakt tilfører fugt og næring til huden. Pressed Mineral Foundation er desuden fri for parabener, talkum, parfume og uorganiske farvestoffer.

FOR FLOT OG NATURLIG HUD

Ønsker du hud med en fejlfri finish, er Pressed Mineral Foundation Soft Beige fra Youngblood den ultimative mineralpudder for dig. Mineralfoundationen giver dig en perfekt dækning uden brug af kemiske ingredienser. Din hud efterlades mat og silkeblød med en sund, naturlig glød.

Påfør Pressed Mineral Foundation med en pudderbørste for at opnå let dækning. For fuld dækning påføres en løs mineralpudder som afslutning. Fordel mineralfoundationen med en make-up svamp for maksimal dækkeevne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Youngblood
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Youngblood Pressed Mineral Foundation Soft Beige 8 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.