Yves Saint Laurent Manifesto EDP 30 ml.

Om produktet

  • Ungdommelig parfume
  • Eau de Parfum
  • Feminin og munter duft
  • Kvindelige duftnoter
  • Uden parabener
  • Elegant flakon

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 0%

Special Price 46150

Normalpris i "butikkerne" 46500

Optjen 23,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Ungdommelig parfume

Manifesto Eau de Parfum fra Yves Saint Laurent er en munter og ungdommelig parfume, der efterlader en fantastisk, kvindelig duft på huden. Parfumen henvender sig særligt til unge kvinder med et frisindet udtryk, der ønsker sig en feminin og dristig parfume.

Manifesto Eau de Parfum fra Yves Saint Laurent kommer i en elegant flakon dekoreret med smukke guld og lilla farver. Manifesto er beriget med topnoter af friske grønne noter, bergamot og solbær, hjertenoter af jasmin og liljekonval samt bundnoter af velduftende vanilje, tonkabønner og en blanding af ceder- og sandeltræ. Kombinationen af noter skaber tilsammen en feminin, lækker duft på huden. Manifesto kommer desuden i en praktisk rejsestørrelse, der er nem at have med på farten. Manifesto Eau de Parfum er desuden fri for parabener.

For en ungdommelig, feminin duft

Ønsker du at iføre dig en ungdommelig, feminin duft, der oser af mod, spontanitet og kvindelighed, så er Manifesto Eau de Parfum fra Yves Saint Laurent det perfekte match for dig. Den skønne parfume efterlader dig med en unik duft, der øjeblikkeligt bliver din nummer ét på din badeværelseshylde.

Påfør Yves Saint Laurent Manifesto Eau de Parfum på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndled, under øreflipperne samt i halsudskæringen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Yves Saint Laurent
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yves Saint Laurent Manifesto EDP 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.