Yves Saint Laurent Paris EDT 30 ml.

Om produktet

  • Romantisk parfume
  • Eau de Toilette
  • Udsøgtfortryllende duft
  • Til den sofistikerede kvinde
  • Uden parabener
  • Charmerende flakon
Spar 22%

Special Price 30525

Normalpris i "butikkerne" 39500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 15,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Romantisk parfume

Paris Eau de Toilette fra Yves Saint Laurent er en udsøgt og funklende parfumeder efterlader en fantastiskromantisk duft på hudensom symboliserer kærlighed og forelskelse. Parfumen er en absolut musthave for den sofistikerede kvinde eller pigeder ønsker at fortrylle alle med sin skønne duft.

Paris Eau de Toilette fra Yves Saint Laurent kommer i en elegant og charmerende flakon dekoreret enkelt med en smuk pink og sort farveder passer ind på ethvert badeværelse. Paris er beriget med topnoter af majroser og violer og bundnoter af sandeltræbergamotte og iris. Kombinationen af noter skaber tilsammen en fortryllenderomantisk duft på huden. Paris kommer desuden i en praktisk rejsestørrelseder er nem at have med på farten. Paris Eau de Toilette er desuden fri for parabener.

For en fortryllende duft

Ønsker du at iføre dig en udsøgtromantisk duftder oser af kærlighed og charmeså er Paris Eau de Toilette fra Yves Saint Laurent det perfekte match for dig. Den skønne parfume fortryller enhver omkring dig med sin livligestrålende duftog parfumen bliver omgående din favorit.

Påfør Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndledunder øreflipperne samt i halsudskæringen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Yves Saint Laurent
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yves Saint Laurent Paris EDT 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.