Ziaja Cleansing Face Mask 7 ml.

Om produktet

  • Effektiv ansigtsmaske
  • Dybdegående rens
  • Reducerer sebum
  • Mindsker porerne
  • Velegnet til fedtet hud
  • Virker beroligende
Spar 25%

Special Price 900

Normalpris i "butikkerne" 1200

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 0,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DYBDERENSENDE ANSIGTSMASKE

Cleansing Face Mask fra Ziaja er en dybderensende ansigtsmaske, der reducerer sebum og mindsker synligheden af porer. Ansigtsmasken renser huden i dybden, og den har desuden en beroligende virkning på hudirritation. Cleansing Face Mask er særligt velegnet til fedtet og akne-ramt hud.

Ziaja Cleansing Face Mask er beriget med grå ler, der effektivt renser huden. Derudover indeholder masken canola olie, der har en utrolig god anti-inflammatorisk virkning på huden. Canola olie mindsker desuden oxidativ stress forårsaget af UV-stråler, og resultatet er således velplejet hun med en sund glød.

FOR EN REN OG VELPLEJET FINISH

Trænger din hud til en dybdegående rensning, er Cleansing Face Mask fra Ziaja produktet for dig. Ansigtsmasken renser din hud i dybden, mindsker dine porer og beroliger desuden hudirritation. Du efterlades altså med en ren og velplejet finish efter brug.

Påfør et jævnt lag Ziaja Cleansing Face Mask på ren hud i ansigtet, og lad masken virke i 10-15 minutter. Fjern dernæst masken med lunkent vand. Vi anbefaler, at du gentager proceduren 2-3 gange om ugen for det ultimative resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ziaja
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ziaja Cleansing Face Mask 7 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.