Ziaja Goat’s Milk Make-Up Remover 120 ml.

Om produktet

  • Effektiv makeupfjerner
  • Tilfører intens næring
  • Styrker øjenvipperne
  • Egnet til øjne og læber
  • Testet af øjenlæger

Få en mail når varen kommer på lager igen

2900
(Fra 2436 /stk)
Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV MAKEUP-FJERNER

Goat’s Milk Duo-Phase Make-Up Remover fra Ziaja er en makeupfjerner, der helt rene øjenomgivelser og læber - hurtigt og effektivt. Makeupfjerneren renser huden fri for selv de mest genstridige makeup-rester, og den tilfører desuden masser af næring til huden, der efterlades med en silkeblød og velplejet finish.

Ziaja Goat’s Milk Make-Up Remover er blandt andet beriget med mælkeproteiner, der har en fugtgivende virkning på huden. Derudover indeholder rensen E-vitamin og castor-olie, der styrker og plejer øjenvipperne. Makeupfjerneren er desuden fri for parfume samt testet af øjenlæger.

FOR EN RENT RESULTAT

Er du på udkig efter en effektiv makeupfjerner til det sarte øjenområde og dine læber, er Goat’s Milk Make-Up Remover det perfekte produkt for dig. Makeupfjerneren renser dit øjenområde og dine læber fri for makeup, samtidig med at den tilfører masser af lækker næring til huden.

Ryst flasken grundigt før brug. Hæld dernæst en passende mængde Ziaja Goat’s Milk Make-Up Remover ud på en vatrondel, og før den over øjenområdet og læberne, indtil huden er helt ren.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ziaja
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ziaja Goat’s Milk Make-Up Remover 120 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.