Ziaja Goat's Milk Night Cream 50 ml.

Om produktet

  • Intens natcreme
  • Plejer huden i dybden
  • Blødgørende virkning
  • Udglatter rynker
  • Fri for parabener
  • Til tør og moden hud
  • Dermatologisk testet
3900
(Fra 3276 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENST FUGTIGVENDE NATCREME

Goat’s Milk Night Cream fra Ziaja er en intens natcreme, der tilfører masser af fugt til huden i løbet af natten. Cremen går ned i de dybere hudlag, hvor den genopretter den naturlige fugtbalance samt udglatter fine linjer og rynker. Derudover virker cremen lindrende på hudirritationer. Goat’s Milk Night Cream er særlig velegnet til tør og moden hud.

Goat’s Milk Night Cream er beriget med proteiner fra gedemælk samt castor-olie, der fugter huden i dybden. Derudover indeholder cremen E- og A-vitaminer, der forbedrer hudens struktur samt reducerer synligheden af rynker. Goat’s Milk Night Cream er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.

FOR OPSTRAMMET HUD

Trænger din hud til ekstra opstramning, er Goat’s Milk Night Cream fra Ziaja det perfekte valg for dig. Den nærende creme fugter og blødgør din hud over natten, så du vågner op til et velplejet og opstrammet look.

Påfør en lille mængde Ziaja Goat’s Milk Night Cream på huden i ansigtet og på halsen om aftenen. Massér blidt cremen ind i huden med cirkulære bevægelser.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ziaja
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ziaja Goat's Milk Night Cream 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.