Ziaja Manuka Tree Cleansing Gel 200 ml.

Om produktet

  • Skånsom rensegelé
  • Fjerner urenheder
  • Virker beroligende
  • Udtørrer ikke huden
  • Fri for parabener
  • Kombineret hud
  • Velplejet look

Få en mail når varen kommer på lager igen

3900
(Fra 3276 /stk)
Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM RENSEGELÉ

Manuka Tree Normalizing Cleansing Gel fra Ziaja er en rensegelé, der skånsomt renser ansigtet fri for urenheder, makeuprester og overskydende fedtstoffer. Ansigtsrensen har desuden en beroligende virkning på huden, der efterlades med et sundt og velplejet look. Normalizing Cleansing Gel er særligt velegnet til kombineret hud.

Ziaja Manuka Tree Normalizing Cleansing Gel er er beriget med ekstrakt fra blade fra Manuka træet, der effektivt reducerer urenheder, dæmper irritation og renser huden i dybden. Derudover indeholder rensen glycerin, der har en blødgørende effekt på huden. Cleansing Gel indeholder ikke sæbe og er desuden fri parabener.

HEJ TIL REN OG VELPLEJET HUD

Ønsker du nemt at kunne rense din hud fri for urenheder og makeuprester, er Manuka Tree Normalizing Cleansing Gel fra Ziaja et musthave for dig. Ansigtsrensen sørger for, at du efterlades med en ren og velplejet glød.

Påfør en lille mængde Ziaja Manuka Tree Normalizing Cleansing Gel på fugtig hud i ansigtet og på halsen. Massér geléen let ind i huden, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en god creme for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ziaja
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ziaja Manuka Tree Cleansing Gel 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.