Ziaja Manuka Tree Peeling Paste 75 ml.

Om produktet

  • Skånsom peeling
  • Reducerer urenheder
  • Renser i dybden
  • Forfiner strukturen
  • Kombineret hud
  • Velplejet resultat
2900
(Fra 2436 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM PEELING

Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste fra Ziaja er en skånsom peeling, der effektivt reducerer urenheder i huden samt forfiner strukturen. Peelingen renser huden i dybden og modvirker desuden dannelsen af nye urenheder for et fint og velplejet look. Deeply Cleansing Peeling Paste er særligt velegnet til kombineret hud.

Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste er beriget med ekstrakt fra blade fra Manuka træet, der effektivt reducerer urenheder, dæmper irritation og renser huden i dybden. Derudover indeholder peeling aktive ingredienser, der sikrer en blid, men effektiv, peeling for et velplejet resultat.

FOR VELPLEJET HUD

Ønsker du en smuk og ren hud, er Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste fra Ziaja det perfekte match for dig. Peelingen renser blidt, men effektivt, din hud i dybden, og du efterlades med en sund og velplejet glød.

Påfør en passende mængde Ziaja Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste Peeling på huden i ansigtet, og massér blidt produktet ind i huden i 1-2 minutter. Rens til sidst af med lunkent vand, og afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ziaja
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ziaja Manuka Tree Peeling Paste 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.