Baby Foot Easy Pack 2x35 ml.

Om produktet

  • Exfolierende fodpeeling
  • Virker blødgørende
  • Tilfører fugt og næring
  • Fjerner hudceller
  • Fri for parabener
  • Til størrelse 36-45
Spar 10%

Special Price 17000

Normalpris i "butikkerne" 18900

(Fra 13797 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EXFOLIERENDE FODBEHANDLING

Baby Foot Easy Pack er en effektiv fodpeeling, der fjerner døde hudceller uden brug af fil eller kniv. Easy Pack består af to ’sokker’ smækfyldt med naturlige ekstrakter, der efterlader fødderne silkebløde og velplejede.

Baby Foot Easy Pack er beriget frugtsyre, der stimulerer cellefornyelsen i huden. Derudover indeholder behandlingen castor- grapefrugt- og appelsinolie, der tilfører masser af fugt, imens lavendelolie og kamille-ekstrakt har en beroligende og helende virkning. Baby Foot passer til en fodstørrelse 36-45 og er desuden fri for parabener.

FOR BABYBLØDE FØDDER

Drømmer du om silkebløde fødder, er Easy Pack fra Baby Foot et absolut musthave for dig. Den effektive hjemmebehandling giver dig fløjlsbløde og velplejede fødder efter kun en gangs brug, så du er klar til sommertid og sandaler.

Kom fodpakningen på foden, og luk den med tapen på indersiden. Lad fødderne hvile i gelépakken i 1 time, hvorefter du fjerner Baby Foot Easy Pack fra fødderne. Vask derefter forsigtigt geléen af fødderne, og kassér ’sokkerne’. Efter ca. 1 uge vil den naturlige peelingprocess begynde, hvor huden begynder at afskalle. Processen varer nogle dage, hvorefter fødderne bliver helt glatte og bløde.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Baby Foot
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Baby Foot Easy Pack 2x35 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.