Spar 30% på danske brands som Beauté Pacifique, RAZspa og mange flere - SHOP HER
Billigvoks

HISTORIEN OM OS

Vokseværk siden 2003

Når du handler hos billigvoks.dk, handler du med en af de mest veletablerede webshops i Danmark. Vi var blandt de absolutte pionerer inden for webhandel, og i dag er vi vokset til at være en af de største, mest anerkendte og mest roste webshops på det danske marked.

Billigvoks.dk blev grundlagt i 2003 som den første webshop i Danmark med salg af professionelle hårprodukter. Sortimentet bestod af fem (forskellige) hårvoks, som grundlæggeren, Andreas Højbak, solgte - billigt - via sin mors frisørsalon. Deraf navnet billigvoks.dk, for ja, på daværende tidspunkt var Andreas’ ambitiøse mål blot at billigvoks.dk skulle få ham igennem studietiden uden et sekscifret studielån. Og det lykkedes! Efter få måneder havde billigvoks.dk vist sig at være så stor en succes, at Andreas kunne leve af det.

I dag er Billigvoks.dk vokset til at være et komplet skønhedsunivers, der til trods for navnet sælger hudpleje-produkter, kosttilskud, neglelak, makeup og meget andet - altså ret meget mere end blot billigt voks.

Facts om billigvoks.dk

Grundlagt i 2003
30 Ansatte
Ca. 120.000 kunder om året

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik