Håret

Her finder du vores store udvalg af hårprodukter. Vi har hårprodukter til både pleje og styling af håret - og faktisk også skægget. I vores sortiment finder du hårprodukter fra de populære og luksuriøse brands du kender fra frisøren, spa’en eller beauty-butikken, men du kan også finde hårprodukter hos os, som du ikke finder hos andre forhandlere i Danmark. Find dine yndlings- hårprodukter til lave priser i vores store sortiment herunder.

1 til 36 af 3078

Side

af 86

Side

af 86

Til styling, vask, pleje og farvning

Hos billigvoks.dk forhandler vi populære og eksklusive hårprodukter til gode priser, og til ethvert behov.

Hårprodukter til vask og pleje

Det er vigtigt at pleje sit hår – og der findes en lang række hårprodukter, der er skabt præcis til det formål.

Den triste virkelighed er, at i det sekund håret er groet ud af hårsækken, er cellerne i hårstrået døde, og det bliver de ved med at være. Det positive er dog, at selv om cellerne er døde kan håret, ved hjælp af de rigtige hårprodukter, stadig holde sig sundt, stærkt og glansfuldt.

Generelt kan man sige, at jo længere hår man har, jo vigtigere er det at man ikke går på kompromis med kvaliteten af sine hårprodukter til pleje. Hårstråene skal jo holde sig sunde væsentligt længere, hvis man har langt hår, end hvis man har kort hår.

Pleje af håret dækker både over at holde det rent – men også beskytte det. Til at holde håret rent, er det ideelle hårprodukt at bruge naturligvis shampoo – eller en balsam med rensende egenskaber. Begge disse typer hårprodukter renser, ved hjælp af forskellige sæbetyper, urenheder, lugt og fedt ud af håret. Der er stor forskel på, hvilke ingredienser shampoo bruger til at rense håret, samt hvor meget de plejer håret eller giver det volume, så det er væsentligt, som med alle andre typer hårprodukter, at vælge den shampoo der er mest egnet til ens hår.

Udover at bruge shampoo er der andre hårprodukter til pleje du bør overveje; eksempelvis balsam og hårkur. Disse typer hårprodukters formål er primært at pleje og beskytte, og de virker ved dels at trænge ind i håret og genopbygge hårstråene der, hvor de er beskadigede, og lægge en beskyttende hinde uden på hårstråene.

Hårprodukter til styling

Hårprodukter til styling er ikke nødvendige for at holde håret sundt. Men hårprodukter til styling er nødvendige for at få håret til at se fantastisk ud!

Der findes en lang række hårprodukter til styling, og hvilken type man bør bruge afhænger helt af, ens frisure og hårtype. Hårvoks, hårspray og stylingpudder vil typisk være de foretrukne hårprodukter, hvis man ønsker tekstur eller hold. Ønsker man blødt og glansfuldt hår, vil man vælge en anden type hårprodukter, som eksempelvis hårolie og glattecreme – men hvilken type hårprodukter du bør bruge til styling, afhænger fuldstændig af, hvilket udtryk du ønsker.

Når du styler håret, er det ikke kun de hårprodukter du kommer i håret der er vigtige. Det er også de hårprodukter/værktøjer du bruger! Du vil opleve, at din hårstyling bliver lettere, hvis du f.eks. bruger den rigtige type børste/kam.

Øvrige typer af hårprodukter

Vi har selvfølgelig mange andre typer hårprodukter i vores sortiment, end hårprodukter til pleje og styling – f.eks. accessoires og hårpynt, skægpleje og hårfarve. Du kan læse meget mere om alle hårprodukterne i vores sortiment, ved at besøge de forskellige underkategorier og produkter på vores webshop.