Balance Me Restore and Replenish Repair Mask 50 ml.

Om produktet

  • Anti-age ansigtsmaske
  • Genopbygger fugtbalancen
  • Tilfører ultimativ næring
  • Hurtigvirkende plumping
  • Fri for parabener
  • Påføres om natten
  • Til alle hudtyper

Få en mail når varen kommer på lager igen

47900
(Fra 38320 /stk)
Optjen 23,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE NATMASKE

Restore and Replenish Overnight Repair Mask fra Balance Me er en anti-age natmaske, der genopbygger hudens naturlige fugtbalance henover natten. Masken tilfører masser af næring til huden, der efterlades med en strålende og mere fast finish. Restore and Replenish Repair Mask er velegnet til alle hudtyper.

Balance Me Restore and Replenish Overnight Repair Mask er baseret på et peptidekompleks, der øger hudens kollagenproduktion, imens hyaluronsyre tilfører masser af næring til huden, der efterlades med en glat og velplejet overflade. Derudover er masken beriget med et miks af plante-ekstrakter, der giver en hurtigvirkende plumpingeffekt, der holder i 24 timer. Restore and Replenish Repair Mask er desuden fri for parabener.

SMUK OG UNGDOMMELIG HUD

Ønsker du smuk hud med en ungdommelig glød, er Restore and Replenish Overnight Repair Mask fra Balance Me det perfekte match for dig. Den unikke ansigtsmaske revitaliserer din hud i løbet af natten, så du kan vågne op til en mere fast og ungdommelig hud.

Påfør en passende mængde Balance Me Restore and Replenish Overnight Repair Mask på ren hud i ansigtet inden sengetid. Lad masken virke i 15 minutter, og fjern overskydende rester med en vatrondel, eller lad masken virke natten over. Vi anbefaler, at du anvender masken 2 gange ugentligt for et ultimativt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Balance Me
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Balance Me Restore and Replenish Repair Mask 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.