25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

elf makeup Blending Sponge

Om produktet

  • Makeupsvamp
  • Latexfri
  • Pæreformet
  • Undgå linjer i huden
  • Til påføring af makeup

Få en mail når varen kommer på lager igen

Optjen 3,75 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Levering: 2-3 dage

Optjen loyalitetspoint

Levering: 2-3 dage

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Latexfri kosmetiksvamp

Blending Sponge fra elf er en unik makeupsvamp, der sikrer en perfekt påføring af makeup. Makeupsvampen muliggør en smuk grunddækning, der får huden til at fremstå jævn og silkeglat.

Elf Blending Sponge er den perfekte makeupsvamp til konturering af ansigtet, til at påføre farve i flere lag og til en smuk, jævn base. Den holdbare og latexfrie makeupsvamp kommer i et pæreformet design, der får svampen til at ligge stabilt og medgørligt i hånden, samt gør det enkelt at placere produkt på både større og mindre områder af ansigtet.

For en nem og perfekt makeup

Ønsker du nemt at kunne påføre din makeup, er Blending Sponge fra elf det perfekte valg for dig. Den innovative makeupsvamp gør det nemt at placere og udtone din makeup, så du kan skabe et professionelt og glat makeup-look.

Påfør dit valgte produkt med Blending Sponge ved at duppe svampen på huden, så din foundationen, blush eller concealer får mulighed for at fordele sig. Anvend de runde sider af svampen til de større områder af ansigtet og den spidse ende til næse-, mund- og øjenområder. Fugt makeupsvampen for at opnå et mere rent makeup-resultat. Kosmetiksvampen kan anvendes igen og igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand elf makeup
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: elf makeup Blending Sponge

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik