Dip Twist neglelakfjerner

Dip Twist's filosofi bygger på at gøre det til en leg at fjerne neglelak. Dip Twist's produktlinje dækker over innovative neglelakfjernere, der fjerner neglelak på et splitsekund.

There are no products matching the selection.

Dip, twist and ready to go


Dip Twist er et dansk brand for hvem innovation og effektivitet er nøgleord. Den spændende produktlinje byder på revolutionerende neglelakfjernere, der fungerer nemt og hurtigt.


Historien om Dip Twist


Dip Twist er en lille dansk virksomhed, der producerer revolutionerende neglelakfjernere, der gør det nemmere og hurtigere end nogensinde før at fjerne neglelak. Dip Twist har hørt enhver kvindes bøn om en nem fjernelse af neglelak og har derfor lanceret en let anvendelig og yderst effektiv neglelakfjerner, der ligefrem gør det til en oplevelse at fjerne neglelak. Dip Twists neglelakfjernere kræver ikke meget af dig - du skal blot dyppe og dreje, som navnet antyder.


Dip Twist neglelakfjernere


Dip Twist neglelakfjernerne er baserede på en plejende formel, der indeholder fugtgivende glycerin. Den effektive formel sikrer, at neglelakken fjernes på en skånsom men effektiv måde, uden at neglene eller huden omkring udtørres. Neglelakfjernerne kommer i en smart udgave med svamp og væske i ét, og sikrer derfor rene negle på kort tid. De innovative neglelakfjernere kommer i forskellige varianter med skønne, intense dufte.


Dip Twist bestsellere


Blandt de bedst sælgende Dip Twist produkter ligger Dip Twist Express Nail Polish Remover Strawberry og Dip Twist Express Nail Polish Remover Lemon. Express Nail Polish Remover Strawberry er en yderst effektiv neglelakfjerner, der nemt og effektiv fjerner neglelakken uden at udtørre neglene. Den smarte neglelakfjerner har en intens duft af jordbær. Express Nail Polish Remover Lemon er en neglelakfjerner bestående af svamp og væske i ét. Den effektive neglelakfjerner sikrer rene negle hurtigere en nogensinde før. Express Nail Polish Remover Lemon har en intens duft af lemon.

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne fjerne din neglelak, er de revolutionerende neglelakfjernere fra Dip Twist det perfekte match for dig!