Laboratory Perfumes

Laboratory Perfumes er et hot engelsk brand, som producerer ikoniske unisex parfumer, der med sine naturlige dufte tryllebinder omgivelserne. Laboratorys sortiment dækker over langvarige flerlags dufte, der er indhyllet i vanedannende luksus til selvsikre kvinder og mænd.

6 produkt(er)

Fragrances that evolves as the hours pass

Laboratory Perfumes er et hot brand fra England, der er kendt for at producere unikke dufte i allerhøjeste kvalitet. Laboratory er særligt anerkendt for måden, hvorpå duftene ændrer sig i takt med, timerne går. Duftene henvender sig til både kvinder og mænd, der ønsker sig velduftende parfumer, som holder hele dagen igennem.

Historien bag Laboratory Perfumes

Laboratory Perfumes blev grundlagt i 2011 af den britiske duft-specialist Christopher Perry, som ønskede at skabe unikke, kønsneutrale parfumer. Perrys målsætning var at producere enestående parfumer, formuleret til at reagere på den enkeltes duft, så hver duft differentierede sig, imens duftene udviklede sig på huden i løbet af dagen.

Laboratory Perfumes produkterne

Laboratory Perfumes spænder over et eksklusivt sortiment, der består af kønsneutrale parfumer, som holder hele dagen på huden. Laboratory er et brand, der prioriterer luksus og kvalitet, hvilket blandt andet udmønter sig i de unikke, velduftende parfumer. Parfumerne er lavet af et miks af naturlige olier og er inspireret af duften af det britiske landskab. Duftene indeholder flere lag, som kommer til udtryk i løbet af dagen. Duftene er alle rene, naturlige og ikke mindst vanedannende, mens flakonerne er moderne med et minimalistisk og rustikt udtryk. Alle Laboratory Perfumes produkter er cruelty-free og produceret i England med en social- og miljømæssig bevidsthed for øje.

Laboratory bestsellers

Blandt Laboratory Perfumes’ bedst sælgende produkter er Amber Eau de Toilette, som er en naturlig unisex parfume. Parfumen efterlader en duft af flere niveauer af træ, jord og rav, som den kombinerer med en krydret duft. Amber har en langvarig flerlags duft, der leder tankerne hen på åbent land og skov. Duften er hemmelighedsfuld og uforudsigelig, da den udvikler sig på huden, som timerne passerer. Næst efter Amber, kommer Samphire Eau de Toilette, der også er en unisex parfume. Samphire efterlader en aromatisk forårsduft på huden, der både er lys og kølig. Parfumen har en langvarig flerlags duft, der er bygget op omkring aromaen af den stemningsfulde kyst. Duften er kompleks og uforudsigelig, da den ligeledes udvikler sig på huden, som dagen går.

Ønsker du at iføre dig en velduftende naturlig parfume, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Laboratory Perfumes’ parfumer uden tvivl et musthave til dig.