Spar minimum 20% på LAQ Shield shellak - shop HER | Lynhurtig levering, prismatch og loyalitetsrabat hver gang du handler!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
New Nordic er et dansk brand, der rimer på
sundhed og vitalitet. Sortimentet byder på en
række urteprodukter, der har til formål at øge
vitaliteten ved hjælp af naturens kræfter.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM NEW NORDIC

New Nordic kosttilskud

Maintains strength and vitality year after year

New Nordic er et dansk brand, der har vundet indpas på markeder verden over takket være et velovervejet sortiment af urteprodukter, der øger vitaliteten og skønheden hos mennesker i hele verden.

Historien bag New Nordic

New Nordic er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i fremstillingen af urteprodukter, som har til formål at øge menneskers vitalitet. Virksomheden bygger på en grundlæggende idé om, at kilden til evig ungdom endnu ikke findes, men at man med den rette næring kan vedligeholde styrke og vitalitet ved hjælp af naturens kræfter. New Nordic har derfor en særlig tilknytning til naturen, herunder urter og planter, der forskelligt påvirker kroppen, således den holdes sund og stærk.

New Nordic sortimentet

New Nordics sortiment tilgodeser menneskets ønske om at forblive ung, selvom årene tikker ind på kontoen og sætter sine synlige spor på krop og sjæl. Produkterne i sortimentet er derfor baseret på særlige næringsstoffer, der hjælper med at aktivere cellerne i kroppen og som holder den sund og stærk år efter år. I dag bliver produkterne solgt i mere end 32 lande, hvorfor mange mennesker har oplevet fordelene ved New Nordic på egen krop.

De bedst sælgende New Nordic produkter

Det bedst sælgende produkt i New Nordics sortiment er New Nordic Hair Volume, der er bidrager til at vedligeholde sundt og fyldigt hår. Kosttilskuddet sikrer en sund hårvækst samt tilfører næringsstoffer til hovedbund, hud og negle. Resultatet er et sundt og velplejet look. Lige i hælene på Hair Volume kommer New Nordic Coffee Diet – et kosttilskud, der bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret kost. Kosttilskuddet er medvirkende til et normalt stofskifte og mindsker desuden træthed og udmattelse.

Med New Nordic sortiment er du sikret kosttilskud af højeste kvalitet, der yder det bedste for kroppen og sjælen.

Besøg producentens hjemmeside: New Nordic
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned