SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Poo-Pourri

Poo-Pourri har vundet indpas på markeder verden over med deres innovative toilet- sprays, der sikrer en behagelig duft efter toiletbesøget. De yderst populære Poo- Pourri toiletsprays kommer i flere dufte og er et must til den feminine kvinde.

8 produkt(er)

Girls don’t poo

Når man skal, så skal man – men det behøver ikke nødvendigvis være en pinlig fornøjelse. Poo-Pourri har nemlig skabt en velduftende toiletspray, der efterlader en skøn duft til den næste i køen.

Historien bag Poo-Pourri

Bag brandet, Poo-Pourri, står en stærk og feminin kvinde, der har en stor interesse for iværksætteri. Med denne interesse og passion har hun, i samarbejde med sit innovative team, skabt et helt unikt produkt, der tilgodeser kvinders behov for diskretion, når det kommer til toiletbesøg – nemlig toiletsprayen. Filosofien bag Poo-Pourri er at gøre det behageligt for kvinder at aflægge et visit på toilettet med de effektive toiletsprays, der efterlader en skøn duft – som om intet var hændt.

Poo-Pourri produkterne

Stifteren af Poo-Pourri har altid haft en forkærlighed for design og kvalitet, og dette afspejler sig i de flotte produkter, der pynter på ethvert badeværelse eller i håndtasken – om man vil. De unikke Poo-Pourri toiletsprays kommer i flere forskellige varianter, der alle sikrer en forfriskende og feminin duft efter toiletbesøget. Poo-Pourri serien er produceret med omtanke for miljøet og er udelukkende baseret på naturlige ingredienser uden kemiske stoffer eller parabener. De innovative og produkter er perfekte til den feminine kvinde, der ikke ønsker at lade sig slå ud af et ubelejligt toiletbesøg i ny og næ.

Poo-Pourri bestsellere

Blandt det bedst sælgende produkter i serien ligger Poo-Pourri Original og Poo-Pourri Poo La La. Poo-Pourri Original er en 100% naturlig toiletspray, der gør det til en velduftende fornøjelse af gå på toilettet. Toiletsprayen fjerner effektivt lugtgener, der sikrer en skøn og behaglig duft til den næste i køen. Lige i hælene på Poo-Pourri Original kommer Poo-Pourri Poo La La – en toiletspray med en skøn duft af roser. Sprayen efterlader en skøn duft på badeværelset og afværger pinlige lugtgener.

Ønsker du at efterlade en skøn duft til den næste i køen efter et toiletbesøg, er Poo-Pourris udvalg af effektive toiletsprays det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Poo-Pourri