Raw Natural Beauty

Raw Natural Beauty er producent af 100% naturlige skønhedsprodukter, der fremmer hudens sundhed. Raw Natural Beauty sortimentet dækker over en lækker coffee bodyscrub, der giver en blid peeling på naturlig vis.

2 produkt(er)

Be good to your skin

Raw Natural Beauty er et dansk brand, der er synonym med høj kvalitet og naturlighed. Sortimentet dækker over en 100% naturlig kaffe bodyscrub, der sikrer blødhed og velvære til huden.

Historien bag Raw Natural Beauty

Raw Natural Beauty by Coffee & Scrub er et dansk brand, der producerer skønhedsprodukter til den miljøbevidste forbruger. Brandet bygger på en filosofi om, at alle har et ansvar for at udvise et socialt og miljømæssigt ansvar, og produkterne i sortimentet bygger således på naturlige ingredienser fra den reneste kilde af dem alle; nemlig naturen. Raw Natural Beauty bygger på værdierne, confidence, joy, energy og respect, og disse er derfor fremtrædende i produktionen af sortimentet af skønhedsprodukter.

Raw Natural Beauty produkterne

Raw Natural Beauty dækker over et velovervejet produktsortiment, der afspejler virksomhedens værdier. I sortimentet finder man ét produkt; nemlig den 100% naturlige Coffee & Coconut Revitalizing Body Scrub. Kært barn har mange navne; coffee scrub, kaffe scrub eller kaffegrums. Uanset synonym har ristede kaffebønner en fantastisk virkning på kroppen. Kaffegrums giver en utrolig blid, men effektiv peeling, der efterlader huden med en silkeblød og velplejet finish. Bodyscrubben er spækfyldt med antioxidanter, der bekæmper hudproblemer, og den lækre Coffee Scrub fra Raw Natural Beauty bevidner derfor om, at kaffe ikke kun skal drikkes, men også anvendes til at fremme skønheden - den indre såvel som ydre.

Raw Natural Beauty bestseller

Det bedst sælgende produkt i Raw Natural Beauty serien er - naturligvis - Coffee & Coconut Body Scrub. Den lækre kaffe scrub kommer i to forskellige størrelser, der leverer ultimativ blødhed til huden. Scrubben giver en blid, men yderst effektiv, peeling af huden, der efterlades men en smuk finish. Derudover øger scrubben blodcirkulationen samt tilfører næring til tør hud, der således bliver glat og velplejet.

Drømmer du om silkeblød hud med en smuk og naturlig udstråling, er kaffescrubben fra Raw Natural Beauty det rette valg for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Raw Natural Beauty