TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
REN blev stiftet i London i 2000, og siden da har
virksomheden vundet indpas på markeder verden
over. REN sortimentet tæller eksklusive hudpleje-
produkter, der er baseret på de nyeste metoder
inden for bioaktivteknologi.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM REN

REN hudpleje

Renere, renest, REN

REN er et engelsk brand, der producerer hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Ren er pionerer inden for begrebet ’ren hudpleje’, og de skønne produkter er den naturlige vej til sund og smuk hud.

Historien om REN

REN er en britisk virksomhed, der blev grundlagt i år 2000 af vennerne Anthony og Robert. Grundlæggerne fik idéen om at kombinere bioaktive, højteknologiske ingredienser med de reneste ingredienser fra naturen. Resultatet blev hudplejeprodukter af allerhøjeste kvalitet, der hurtigt er blevet populære verden over. REN er en virksomhed i konstant udvikling, der tror på, at selv hudpleje kan være med til at gøre verden til et bedre sted at være. REN donerer derfor mindst 2.5% af overskuddet til miljøkampagner og for at skabe et bedre liv for dem, der er dårligere stillet end os.

De populære REN produkter

REN sortimentet består af en serie naturlige og virkningsfulde hudplejeprodukter, der matcher alle hudtyper og behov. REN indeholder blandt andet rense- og plejeprodukter såsom ansigtsrens, skintonic, makeupfjerner, læbepomade, serum, ansigtsmaske, øjencreme, dagcreme og natcreme. Produkterne tager inspiration i den skandinaviske enkelthed, og de er alle er produceret af ingredienser, der yder det absolut bedste for huden. Alle REN-produkter er desuden frie for sulfater, silikone, mineralolier, kunstig parfume, farvestoffer og parabener.

REN bestsellere

Blandt RENs bedst sælgende produkter finder man Rosa Centifolia Express Make-Up Remover, Vita Mineral Active 7 Eye Gel og Rose Otto Body Wash. Rosa Centifolia Express Make-Up Remover er en mild rensemælk, der nemt fjerner makeup fra både ansigt og øjne uden at virke generende. Vita Mineral Active 7 Eye Gel er en kølende øjengel, der genopfrisker, lysner og reducerer mørke rander under øjnene. Sidst men ikke mindst er Rose Otto Body Wash en prisvindende kropssæbe, der virker utroligt afslappende og beroligende på huden. Sæben har desuden en skøn duft af marokkansk rosenolie.

Drømmer du om naturlig smuk hud med en fantastisk blødhed, er RENs naturlige hudplejeprodukter uden tvivl et perfekt match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: REN Clean Skincare

VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned