Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

RevitaLash

RevitaLash har for alvor vundet indpas på markeder verden over med de populære og effektive serummer til bryn og vipper. RevitaLash hjælper massevis af kvinder til at realisere skønheden og genvinde selvsikkerheden.
Historien om RevitaLash | RevitaLash produkterne | RevitaLash bestsellere

19 produkt(er)

Revitalize the mind, body & spirit

RevitaLash står bag vidunder-serummet til vipper og bryn, der har hjulpet kvinder verden over med at realisere den naturlige skønhed.

Historien om RevitaLash

Bag brandet, RevitaLash, gemmer der sig en smuk fortælling om, hvordan stifteren, Michael Brinkenhoff, ønskede at hjælpe sin kræftramte kone med at genvinde skønheden og selvværdet efter et hårdt kræftforløb. Heraf blev ideen til det første RevitaLash produkt til – det berømte vippeserum, der har taget verden med storm. I dag er filosofien bag virksomheden er at hjælpe kvinder verden over med at realisere den naturlige skønhed, og siden opstarten i 2006 har virksomheden vundet indpas på markeder verden over med det prisvindende serum.

RevitaLash produkterne

I dag dækker RevitaLash over et velovervejet produktsortiment, der imødekommer enhver kvindes behov for at være naturlig skøn. Udvalget byder blandt andet på serum til både vipper og bryn samt mascaraer og bryngelér, der gør det muligt at skabe et fejlfrit look. RevitaLash produkterne er baserede på en virkningsfuld formel, der har en dokumenteret virkning og er desuden dermatologisk og klinisk testet samt fri for parfume og parabener.

RevitaLash bestsellere

Blandt RevitaLashs bedst sælgende produkter ligger RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner og RevitaLash Advanced Eyebrow Conditioner. Advanced Eyelash Conditioner er, som navnet antyder, et serum til brynene. Serummet plejer og styrker vipperne, der bliver markant fyldigere og stærkere efter kun 3-8 ugers brug – et vaskeægte mirakelmiddel. RevitaLash Advanced Eyebrow Conditioner er et bryn-serum, der forvandler tynde eller overplukkede bryn til fyldige og tætte efter kort tids brug.

Drømmer du om lange øjenvipper eller tætte bryn, er RevitaLashs serie uden tvivl det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: RevitaLash

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik