TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Solaray er virksomheden bag kosttilskud, der fremmer
sundheden og giver ekstra velvære i hverdagen.
Solaray sortimentet byder blandt andet på vitaminer
og mineraler, der yder det absolut bedste for kroppen.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM SOLARAY

Solaray vitaminer og mineraler

Designed for today’s lifestyles

Solaray er et anerkendt brand, der har specialiseret sig i fremstillingen af kosttilskud, herunder vitaminer og mineraler. Filosofien bag virksomheden er at give kroppen den rette ernæring, således den kan forblive sund og stærk.

Historien bag Solaray

Solaray er et internationalt brand, der blev lanceret i år 1973 i Utah, USA. Siden grundlæggelsen har virksomheden vundet indpas på markeder verden over og er i dag et af de mest anerkendte brands, når snakken falder på kosttilskud, herunder vitaminer og mineraler. Solaray bygger på en solid idé om, at kroppen har brug for den rette ernæring for at forblive sund og stærk, hvilket afspejler sig i det populære produktsortiment, der har til formål at fremme den generelle folkesundhed.

Solaray sortimentet

Solaray dækker over et bredt sortiment af kosttilskud såsom urter, vitaminer og mineraler, der er specielt formuleret til at imødekomme nutidens livsstil og ønske om en krop i sund balance. Særligt kosttilskuddet, magnesium, har fundet vej ind i mange hjem de senere år takket være dets væld af gavnlige virkninger på kroppen. Magnesium er desuden et af de vigtigste sportsmineraler, da magnesium udskilles, når man sveder meget, og det er svært at optage tilstrækkelige mængder gennem kosten.

De bedst sælgende Solaray produkter

Det bedst sælgende produkt i Solaray sortimentet er Solaray Magnesium Citrat - et kosttilskud med et højt indhold af magnesium, der optages let i kroppen. Den unikke sammensætning af magnesium og urter i kosttilskuddet har en styrkende virkning muskler samt mindsker træthed og udmattelse. Lige i hælene på Magnesium Citrat kommer Solaray Mega B-Stress, som er et 100% vegetabilsk kosttilskud med en høj koncentration af B-, og C-vitamin samt calcium. Den unikke sammensætning af vitaminer i kosttilskuddet medvirker til at vedligeholde hud og hår samt bidrager til, at kroppen opretholder et højt energiniveau i pressede situationer. 

Med Solaray er du sikret kosttilskud af allerhøjeste kvalitet, der fremmer sundheden for alle samt giver ekstra velvære i hverdagen.
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned