TAN-LUXE

TAN-LUXE er garant for innovative selvbruner-produkter, der sikrer dig en flot, fejlfri sommerglød året rundt. TAN-LUXE er 90-95% organisk og lover en naturlig tan fri for striber, skjolder og mislugt.

The experts in luxury tanning & skincare

TAN-LUXE er et populært, innovativt brand, der producerer lækre selvbrunere til hjemmebrug. Tan-Luxe er baseret på en patenteret teknologi, der sikrer dig den mest naturlige, lugt- og skjoldfrie løsning på markedet. Selvbrunerne fra TAN-LUXE er plejende på huden og efterlader en naturlig flot kulør med en perfekt sommerglød.

Historien om TAN-LUXE

TAN-LUXE er skabt af skønhedsiværksætter Marc Elrick. Marc ejer, sammen med sin mand, en prisvindende frisørsalon i Skotland. Idéen til TAN-LUXE-produkterne opstod i salonen, hvor Marc ofte hørte kunderne efterspørge et nyt, ikke-eksisterende, selvbruner-produkt, som tog højde for forskellige hudtoner, samt gav en naturlig solglød. Marc satte sig for at opfinde netop dette selvbruner-produkt, som kunderne efterspurgte. 5 år senere, i juli 2015, blev The Face lanceret, som det første produkt i TAN-LUXE serien, der i dag tæller 20 fantastiske selvbruner-produkter til hjemmebrug.

TAN-LUXE produkterne

Med TAN-LUXE serien er du sikret en fantastisk, naturlig sommerglød - fri for striber, mislugt og skjolder - hele året rundt. Marc Elrick har skabt TAN-LUXE serien helt fra bunden med egne kemikere og med viden ned til mindste detalje om ingredienserne i produkterne, deres oprindelse og virkning. TAN-LUXE er skabt med 90-95% organiske ingredienser, fri for parabener, sulfater, mineralske olier, syntestisk farve samt methylisothiazolinone, der ofte forbindes med allergiske reaktioner. TAN-LUXE selvbrunerne indeholder alle et unikt triple tan complex, som er en kombination af forskellige naturlige og organiske aktivstoffer, DHA (omega 3 fedtsyre), E-vitamin og en smule hindbærkerneolie. Med triple tan complex opnås en naturlig farve på huden som blender flot ind med forbrugerens egen hudtone. Selvbruner produkterne er desuden skabt med et lugtskjold, der fjerner den traditionelle mislugt af selvbruner, samt beriget med et fugtbalancekompleks, så huden altid føles hydreret og velplejet. TAN-LUXE produkterne er fri for anden farve end triple tan complex, der udelukkende udvikles på huden og derfor ingen skjolder giver på tøjet.

De populære bestsellers fra TAN-LUXE

Hele serien fra TAN-LUXE er bestsellere. Dog er The Face og The Body, som begge er selvbruner drops, der arbejder i synergi med øvrige hudplejeprodukter, virkelig populære. The Water og Hydra Mousse fortjener også at blive nævnt som bestsellers. The Water er en transparent selvbruner-væske, der er let at anvende og hurtigt absorberes af huden. The Water nærer og plejer huden samt opbygger en naturlig, gylden glød på 2-4 timer. Hydra Mousse er en fugtgivende, self-tan mousse, der giver en naturlig lækker solbrun glød på 4-6 timer. Moussen er den første krystalklare selvbruner på markedet, beriget med vitaminer fremfor kunstig farve, som giver dig en luksuriøs oplevelse af sommerglød. The Water og Hydra Mousse kan anvendes på både krop og ansigt og kommer i to varianter til en lys og mørk hudtone.

Uanset hvilket selvbruner-produkt fra TAN-LUXE du vælger, lover vi dig et super flot resultat, med en naturlig sommerglød - helt fri for striber, skjolder og mislugt.

Besøg producentens hjemmeside: TAN-LUXE