JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

UpCircle

UpCircle står bag en serie af 100 % naturlig hudpleje, der hverken går på kompromis med kvalitet, effekt eller omtanke for miljøet. Serien bygger på UpCircles vision om at sætte et positivt klimaaftryk og efterlade kloden bedre ved at genanvende og give nyt liv til overskydende kaffegrums og -te af fineste kvalitet.

Reused, repurposed, reloved

Med UpCircle kan du glæde dig over fordelene ved naturens egne hudforyngere, og gøre noget godt for planeten samtidig. UpCircle er et engelsk brand der bringer efterladte, naturlige ingredienser til live igen, og bruger dem til økologiske hudplejeprodukter din hud vil elske.

Historien om UpCircle

Tilbage i 2015 fik UpCircles grundlæggere William og Anne Brightman en tanke. "Hvis vi hver morgen smider kaffemaskinens brugte kaffegrums ud, hvor meget kaffegrums går der så til spilde over hele London?" Det viste sig at være en masse. De ønskede at give denne kaffegrum et længere liv, og dermed blev UpCircle født.

Det er ingen hemmelighed at det at anvende kaffegrums i hudplejeprodukter er blevet ekstra populært og hypet de seneste år, men det er heller ikke uden grund. For ligesom når vi drikker kaffe og føler den opkvikkende virkning, ligeså kan koffein også optages gennem huden. Det viser sig at en betydelig mængde af koffeinet bliver optaget igennem huden. Kaffe indeholder mange aktiver som er bevist at være hjælpsomme og effektive på en række hudproblemer, men der er faktisk stor forskel på om kaffen anvendes før eller efter den er brygget. Koncentrationen af de virksomme ingredienser er nemlig langt kraftigere efter kaffen er brygget. Kaffen der anvendes er den fine Arabica kaffe af top-kvalitet, der er hentet fra førsteklasses kaffebarer og restauranter.
Derudover er UpCircles økologiske hudplejeprodukter både veganske, organiske, naturlige og ikke testet på dyr (cruelty-free).

Hvad gør kaffegrums i hudpleje så godt for?

• Den er rig på kraftige antioxidanter, heriblandt E vitamin.
• Den øger blodgennemstrømningen, så huden bliver mere klar og får en flottere glød.
• Den indeholder B3 vitamin (niacinamid), der har mange hudforbedrende fordele, såsom at dulme rødme, styrke og beskytte samt afhjælpe pigmentering.
• Den booster kollagenproduktionen, så fine linjer mindskes.
• Den virker fantastisk på betændelsestilstande og urenheder.
• Koffeinet modvirker mørke rande under øjnene.

UpCircles sortiment

UpCircle laver økologisk hudpleje som fx body scrub med kaffegrums af højeste kvalitet. Så vil du prøve en kaffegrums som ansigtsscrub eller en bodyscrub med kaffegrums, så har UpCircle en kaffegrums scrub der passer til dig og din hudtype. Udover body scrub og ansigtsscrub laver UpCircle også milde eksfolierende sæbebarer og ansigstsserum/face serum. UpCircles sæbebarer er lavet på resterne af chai te krydderier, der er blevet brugt til at lave chai sirup. Disse krydderier giver en naturlig duft og en blid eksfoliering, og er perfekte som en daglig rensebar for ansigt eller krop. I UpCircles ansigtsserum er der også tilført kaffeolie ekstraheret fra brugt kaffegrums.

Med UpCircles produkter får du håndlavede produkter med stor omtanke for miljøet. Deres emballage er 100% genanvendeleligt og bæredygtigt, og de økologiske hudplejeprodukter er desuden helt fri for palmeolie. UpCircles mission er, at efterlade verden bedre end vi fandt den.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik