TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
YniQ er et dansk brand, der
producerer bomuldsprodukter
med omtanke for miljøet. YniQ’s
bæredygtige sortiment består
bl.a. af økologiske vatrondeller
og ekstra holdbare vatpinde,
der gør det nemt at rense
og pleje huden.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM YNIQ

YniQ vatrondeller og vatpinde

Bomuldsprodukter i høj kvalitet

YniQ er et veletableret brand, der har specialiseret sig i at udvikle bomuldsprodukter af høj kvalitet samt med omtanke for miljøet. Produkterne gør det nemt at yde den optimale pleje og rensning af huden.

Historien om YniQ

YniQ er en dansk virksomhed, der producerer renseprodukter i verdensklasse. Det innovative brand har specialiseret sig i at udvikle bomuldsprodukter af høj kvalitet, der gør det nemt at pleje og rense huden. YniQ arbejder med bomuld, der kommer fra bæredygtige plantager og sikrer dermed en høj kvalitet. En af virksomhedens værdier er at udvikle produkter med omtanke for miljøet og gode arbejdsmæssige forhold samtidig med, at kvaliteten er i top.

YniQ produkterne

YniQ dækker over et sortiment af kvalitetsprodukter, herunder vatrondeller og vatpinde, der er udviklet til at give den optimale pleje og rensning for både mænd og kvinder. Alle YniQ’s produkter kommer i en funktionel emballage, der er hygiejnisk og praktisk ved brug. YniQ’s produktserie er desuden ideel for kvinder, da de unikke produkter gør det nemt at rense huden fri for makeuprester samt at lægge en fejlfri makeup.

YniQ’s bestsellere

Blandt YniQ’s bestsellere finder man Luxus Vatrondeller, Cosmetic Sticks og Eye Makeup Remover Organic Pads. Luxus Vatrondeller kommer i en praktisk og hygiejnisk dispenser. Vatrondellerne er yderst skånsomme mod huden og er derfor ideelle til brug i den daglige hudplejerutine for både børn og voksne. Cosmetic Sticks er en æske med vatpinde, der ligeledes kommer i en smart og funktionel æske med pop-up funktion. Vatpindene er hygiejniske og er ideelle at anvende i forbindelse rensning eller påføring af øjenmakeup. Eye Makeup Remover Organic Pads er en æske med vatrondeller, der er beriget med økologiske olier. Disse olier opløser mascara og lignende makeupprodukter uden at efterlade et fedtet look. Vatrondellerne sikrer en skånsom og effektiv rensning hver gang.

Ønsker du nemt og skånsomt at kunne rense din hud, er YniQ’s kvalitetsprodukter det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: YniQ
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned