M2 Beauté Eyelash Activating Serum 5 ml.

Om produktet

  • Mirakelserum til vipper
  • For smukke, lange øjenvipper
  • Mørke og buede vipper
  • Dokumenteret virkning
  • Fri for parabener
Spar 39%

Special Price 59500

Normalpris i "butikkerne" 99000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 29,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MIRAKELSERUM TIL ØJENVIPPERNE

M2 Beauté Eyelash Activating Serum er et mirakelserum til øjenvipperne, der efter kort tid vil blive markant længere, fyldigere og stærkere. Øjenvippeserummet sikrer aktiv vækst til øjenvipperne, der ikke bare vokser sig længere og tættere, men også, i nogle tilfælde, bliver mørkere og mere buede for et glamourøst look.

Eyelash Activating Serum er beriget med en nøje dosering af ingredienskomplekset, MDN, der aktivt stimulerer vippernes vækst for naturligt lange og tætte øjenvipper. Derudover indeholder serummet biotin, der har en styrkende effekt på vipperne, så deres levetid forlænges, mens hyaluronsyre sikrer et sundt udseende og smidige vipper. Eyelash Activating Serum er desuden fri for parabener.

FOR GLAMOURØSE VIPPER

Drømmer du om smukke, lange øjenvipper – så får du hemmeligheden bag her. M2 Beauté Eyelash Activating Serum er et aktivt øjenvippeserum, der sikrer dig utroligt lange og mørke øjenvipper med masser af fylde.

Anvend M2 Beauté Eyelash Activating Serum hver aften, efter du har fjernet al øjenmakeup og afrenset øjenområdet. Påfør serummet med ét penselstrøg på samme måde som en flydende eyeliner – langs øjenlåget. Lad serummet tørre. De første resultater kan ses efter 6-8 uger, mens det endelige resultat kan ses efter 16.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand M2 Beauté
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: M2 Beauté Eyelash Activating Serum 5 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.