BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Madison Professional Boar & Nylon Brush Medium

Om produktet

  • Professionel børste
  • Ideel til mellemlangt hår
  • Nylon og vildsvinehår
  • Sikrer blødhed og glans
  • Giver nem udredning
20500
(Fra 19475 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MEDIUM HÅRBØRSTE MED NYLON OG VILDSVINEHÅR

Boar & Nylon Brush Medium fra Madison Professional er en fantastisk hårbørste, der nænsomt udreder selv de mest filtrede lokker. Børsten stimulerer hovedbunden og blodcirkulationen, hvilket fremmer hårets vækst. Børsten følger desuden hårets naturlige form. Dette modvirker statisk elektricitet og efterlader en sund og velplejet finish med masser af glans

Madison Professional Boar & Nylon Brush Medium er utrolig blid mod håret sammenlignet med traditionelle børster. Børsten har et bredt børstehoved, og den er derfor velegnet til mellemlangt hår. Hårbørstens pigge er en kombination af vildsvinehår og nylon, der sikrer en silkeblød og medgørlig finish. Børsten giver en ultimativ fordeling af hårets naturlige olier ud i længderne, hvilket sikrer en smuk, blank finish.

FOR EN NÆNSOM UDREDNING

Ønsker du silkebløde, glansfulde lokker, er Boar & Nylon Brush fra Madison Professional den perfekte hårbørste for dig. Den unikke håndlavede hårbørste sikrer en nem udfiltring af hårstråene og efterlader desuden en blank og medgørlig finish.

Arbejd Madison Professional Boar & Nylon Brush Medium gennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne, og slut ved hårbunden. På denne måde beskytter du håret mod at knække. Gentag, indtil den ønskede blødhed opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Madison Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

Super til udfrisering
Den tydeligste forskel på denne børste og en lign fra andet mærke... er håndtaget og bagsiden af børsten. Det er plastik og ikke træ, jan man leve med det er det en super dejlig børste, til udfrisering.
Samlet vurdering
Bedømt af Camilla / (Indsendt den 24/01/2021)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Madison Professional Boar & Nylon Brush Medium

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.