BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Madison Professional HyperFlex Boar Brush

Om produktet

  • Skånsom hårbørste
  • Giver nem udredning
  • Sikrer masser af blødhed
  • Giver glansfuld finish
  • Ergonomisk design
  • Følger hårets form
16500
(Fra 15675 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

UNIK OG BLID HÅRBØRSTE

HyperFlex Boar Brush fra Madison Professional er en unik hårbørste, der er utrolig fleksibel og nænsom mod lokkerne. Børsten følger hårets naturlige form, og den sikrer en silkeblød og glansfuld finish. Den professionelle hårbørste glider problemfrit igennem håret, og den stimulerer desuden hovedbunden, hvilket fremmer hårets vækst. Resultatet er en velplejet og glansfuld finish.

Madison Professional HyperFlex Boar Brush er fremstillet af vildsvinehår og ekstra tynde børstepigge. Den unikke sammensætning giver en skånsom og blid frisering, så håret forbliver sundt og stærkt. Det specielle ved HyperFlex hårbørsten er, at den har en fleksibel struktur, der nemt følger konturerne i håret. Børsten har desuden et ergonomisk design, hvilket sikrer et godt greb.

FOR BLANKT OG SMUKT HÅR

Ønsker du blankt og smukt hår, er HyperFlex Boar Brush fra Madison Professional det ideelle valg for dig. Den unikke hårbørste sørger for, at dit hår efterlades med en sund og velplejet finish.

Arbejd Madison Professional HyperFlex Boar Brush gennem håret med lette børstestrøg. Start ved spidserne, og slut ved hårbunden. På denne måde beskytter du håret mod at knække. Gentag, indtil den ønskede blødhed opnås. OBS! Brug ikke børsten under føntørring, idet den ikke kan holde til varmen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Madison Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Madison Professional HyperFlex Boar Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.