BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Madison Professional Soft Detangling Brush

Om produktet

  • Skånsom hårbørste
  • Reder nemt håret ud
  • Til tørt og vådt hår
  • Modvirker skadede hårstrå
  • Med fleksible børstepigge
  • Stimulerer hovedbunden
18000
(Fra 17100 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM HÅRBØRSTE

Soft Detangling Brush fra Madison Professional er en fantastisk hårbørste, der sikrer en nænsom og smertefri udredning af selv det mest filtrede hår. Børsten er utrolig skånsom mod hovedbunden, og den virker således stimulerende på blodcirkulationen, så hårvæksten fremmes. Soft Detangling Brush er velegnet til brug af både voksne og børn, og den kan anvendes i alle hårtyper.

Madison Professional Soft Detangling Brush er utrolig blid mod håret sammenlignet med andre hårbørster. Børsten er fremstillet af fleksible og tynde børstepigge, der følger hårets naturlige form, hvilket sikrer en skånsom udredning af filtrede lokker. Dette reducerer mængden af knækkede hårstrå betydeligt, og lokkerne forbliver således sunde og stærke. Den skånsomme hårbørste sikrer desuden en glat og skinnende overflade.

ULTRA-NEM UDREDNING AF DIT HÅR

Er du på udkig efter den ultimative hårbørste til filtrede lokker, er Soft Detangling Brush fra Madison Professional lige noget for dig. Den fantastiske børste lader dig udfiltre dit hår på ingen tid og bevarer desuden en sund og velplejet finish.

Madison Professional Soft Detangling Brush kan anvendes i både vådt og tørt hår, og den kan således bruges i badet. Arbejd hårbørsten gennem håret ved at starte med spidserne og slutte ved hårbunden. På denne måde modvirker du skader på hårstråene, så dit hår fremstår med en sund finish. OBS! Brug ikke børsten under føntørring, idet den ikke kan holde til varmen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Madison Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Madison Professional Soft Detangling Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.