Maria Nila Colour Refresh Peach 100 ml.

Om produktet

  • Farvepigmenteret hårkur
  • Genopfrisker hårfarven
  • Flot ferskenfarvet
  • Plejer og blødgør
  • Fri for parabener
  • Holder 4-10 vaske
  • 100% vegansk
  • Medfølger handsker
  • Farvekode 9.34
12900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEPIGMENTERET HÅRKUR

Colour Refresh Peach 9.34 fra Maria Nila er en farvepigmenteret hårkur, der hurtigt og enkelt genopfrisker hårfarven. Hårkuren tilfører farve til håret, der gradvist vaskes ud over 4-10 hårvaske. Derudover kuren plejende, så håret får en silkeblød finish. Colour Refresh fremtræder bedst i kemisk behandlet hår. Peach 9.34 har en fersken farve.

Color Refresh er beriget med argan-olie, der tilfører fugt og pleje til håret samt har en blødgørende virkning. Derudover indeholder hårkuren hvedeproteiner, der styrker hårstråene i dybden. Colour Refresh er desuden 100% vegansk samt fri for parabener. Pakken indeholder 2 par handsker til brug under påførelse af hårkuren.

FOR EN GENOPFRISKET HÅRFARVE

Ønsker du at friske din hårfarve op, er farvecremerne fra Maria Nila det perfekte valg for dig. Colour Refresh Peach nærer og intensiverer din hårfarve, så den får fornyet liv samt en glansfuld finish.

Vask dit hår med shampoo, inden brug af Maria Nila Colour Peach. Påfør farvebomben i håndklædetørt hår med de medfølgende handsker. Lad kuren virke i 3-10 minutter alt efter ønsket intensitet, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en balsam for at forsegle fugten i hårstråene. NB! For en lysere farve blandes Peach med White Mix.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Colour Refresh Peach 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.