Gratis levering på køb over 299 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Maria Nila Power Powder 2 g.

Om produktet

  • Volumegivende hårpudder
  • Mat finish
  • Holdfaktor 4/5
  • 100% veganske ingredienser
  • Fri for parabener
  • Fri for sulfat
13900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Volumegivende hårpudder

Power Powder fra Maria Nila er en leave-in hårspray med volumegivende pudder, der tilfører masser af fylde til frisuren. Hårpudderen har en ultralet, forstøvende pulverform, der giver håret tekstur og løft. Power Powder kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Maria Nila Power Powder er miljøvenlig og baseret på 100% veganske ingredienser. Hårpudderen giver en mat finish og et stærkt hold med en unik forstøvning, der gør det enkelt at dosere efter eget ønske. Denne hårpudder kommer i en lille, kompakt størrelse – perfekt til at tage med på farten eller i tasken. Power Powder kommer i en CO2-neutral emballage og er desuden fri for sulfat, der ellers kan skade og irritere hår, hårsække og hovedbund, og parabener.

VOLUMEN-BOOST TIL DIT HÅR

Drømmer du om masser af volumen og en matteret finish, er Power Powder fra Maria Nila essentiel for dig. Den lette pudder efterlader dit hår med øjeblikkelig fylde, hold og tekstur.

Spray din Power Powder i tørt hår, tæt på hårrødderne, for ekstra løft og fylde. Pudderet kan også påføres i længderne for en mat og mere rodet og tilfældig effekt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser

Silica Silylate

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Power Powder 2 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.