The Balm TimeBalm Foundation Dark 21.3 g.

Om produktet

  • Fast foundation
  • Mørk farve med en varm undertone
  • Medium til fuld dækning
  • Fordelagtige ingredienser
  • Uden parabener
  • Plejer, nærer og fugter huden
Spar 20%

Special Price 19900

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Kompakt foundation

TimeBalm Foundation Dark fra the Balm er en medium til fuld dækkende foundation, der ligger naturligt på huden og giver en fejlfri finish. Foundationen er en kompakt foundation, der dog stadig har en cremet konsistens. TimeBalm Foundation Dark er god til alle hudtyper. Dark har en mørk farve med en varm undertone, der matcher en mørk hudtone.

TimeBalm Foundation fra the Balm er baseret på en fast, men cremet formel, der nemt kan blendes rundt i ansigtet. Foundationen er beriget med vitamin A, C og E, der plejer, styrker og forbedrer hudens naturlige forsvar ved hjælp af antioxidanter. Vitaminerne sørger derudover for at beskytte, reparere og genopfriske huden, så den altid fremstår frisk og velplejet, ligesåvel som vitaminerne reducerer irritationer og udvisker fine linjer gennem øget kollagenproduktion. Yderligere indeholder TimeBalm Foundation panthenol, der fugter og nærer huden gennem et højt indhold af B5 vitamin. Foundationen indeholder desuden essentielle olier som sojabønne olie, linolsyre, fosfolipider og bivoks, der tilsammen har en effektiv virkning til at bekæmpe rynker og beskytte huden fra miljøbelastninger. TimeBalm Foundation er fri for parabener.

For naturlig, fejlfri hud

Drømmer du om smuk og fejlfri hud med en naturlig finish i en flot mørk farve, så er TimeBalm Foundation Dark fra the Balm det perfekte valg for dig. Den faste foundation sørger for, at din hud er velplejet og velfugtet, samt at din hud får en langtidsholdbar flot finish, der skaber det perfekte fundament for resten af din makeup.

Påfør the Balm TimeBalm Foundation Dark med en kosmetikbørste. Anvend foundationen på ren og tør hud for det bedste resultat. Opbyg TimeBalm Foundation Dark på problemområder for mere dækning, indtil du er tilfreds.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Balm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Balm TimeBalm Foundation Dark 21.3 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.