Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

Toppik Hair Building Fibers Light Blonde 12 g.

Om produktet

  • Unikke mikro-fibre
  • For et fyldigt look
  • Holder hele dagen
  • Til blondt hår
  • Perfekt resultat
- 18%

Special Price 19900

Normalpris i "butikkerne" 24500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

UNIKKE MIKRO-FIBRE

Hair Building Fibers Light Blonde fra Toppik er unikke mikro-fibre, der får håret til at fremstå med en fantastisk tæthed. Fibrene gør det nemt at opbygge et fyldigt og ægte look, der holder hele dagen igennem og er derfor perfekt til begyndende hårtab.

Toppik Hair Building Fibers er beriget med naturlige mikro-fibre, der består af organisk keratin protein, der giver en perfekt dækning og får håret til at synes naturligt tykt. Hair Building Fibers er beriget med blonde fibre, der matcher en lys hårfarve.

FOR EN FANTASTISK TÆTHED

Ønsker du at komme begyndende hårtab til livs, er Hair Building Fibers Light Blonde fra Toppik det ultimative musthave for dig. Med de unikke mikro-fibre kan du nemt opbygge et fejlfrit resultat, der holder hele dagen igennem uanset vind og vejr.

Anvend Toppik Hair Building Fibers Light Blonde i tørt hår. Drys fibrene på det ønskede område, eller anvend en applikator for en perfekt påføring. Opbyg fibrene, indtil du opnår den ønskede tæthed. Vi anbefaler, at du slutter af med Toppik Fiber Hold Spray for et ultimativt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Toppik
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Toppik Hair Building Fibers Light Blonde 12 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik