Ahava Purifying Mud Mask 100 ml.

Om produktet

  • Dybdegående ansigtsmaske
  • Effektiv rengøring af huden
  • Fornyet friskhed
  • Silkeblød hud
  • Mineralsk baseret produkt
  • Allergitestet og fri for parabener
Spar 10%

Special Price 22950

Normalpris i "butikkerne" 25500

På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 11,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DYBDEGÅENDE ANSIGSTMASKE

Ahava Purifying Mud Mask er en skøn ansigtsmaske, der giver en dybdegående rengøring og afrensning af huden. Huden genoplives med en fornyet friskhed, teint og udstråling. Ansigtsmasken fra Ahava giver en masse komfort til huden, der efterlades med en ren og frisk finish. Ahava Purifying Mud Mask kan anvendes af alle hudtyper.

Ahava Purifying Mud Mask er beriget med mineraler og planter fra Det Døde Hav, der er de centrale ingredienser i Ahavas hudpleje produkter. Ahava Purifying Mud Mask indeholder den unikke og plejende formel, der sørger for at nære og pleje huden i dybden. Desuden er Ahava Purifying Mud Mask allergi testet og fri for parabener.

FOR EN EFFEKTIV AFRENSNING AF HUDEN

Ønsker du nemt og skånsomt at rense din hud, er Ahava Purifying Mud Mask det rigtige valg for dig! Den lækre ansigtsmaske fra Ahava efterlader dig ikke kun en ren finish, men også med en frisk følelse, der varer ved hele dagen.

Påfør masken i et jævnt lag på ansigtet og undgå øjenområdet. Lad masken virke i 2 minutter og skyl derefter grundigt med vand. Vi anbefaler at man efter brug af masken påfører Ahava Essential Moisturizer, der sørger for fugt og pleje. Anvend Ahava Purifying Mud Mask 1-2 gange om ugen for at opnå det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand AHAVA
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ahava Purifying Mud Mask 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.