Hårvoks og Stylingcreme

Leder du efter den perfekte hårvoks eller stylingcreme? Der findes mange forskellige hårvokse, der lader dig style dit hår, som du ønsker. Uanset om du ønsker stærkt hold, en mat finish eller wet look, har vi den perfekte hårvoks til dig. Vores store udvalg af hårvokse tæller bl.a. mud wax, ler voks, paste voks, creme voks og fiber voks. Med den perfekte hårvoks til netop dit hår, er du sikret et fuldendt look.

1 til 36 af 250

Side

of 7

Side

of 7

Vælg den rigtige hårvoks eller stylingcreme

Når du leder efter den perfekte hårvoks eller stylingcreme, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig. Først og fremmest skal du tænke på din hårtype og hårlængde.

Hvilken hårvoks til hvilket look?

• Der findes hårvoks specielt udviklet til kort hår og andre der er specielt udviklet til det længere hår.

• Brug en lervoks for et rodet look med en mat finish.

• Går du efter wet-look skal du bruge en gelé-agtig stylingcreme som giver et glansfuldt finish.

Der findes hårvokse, der skaber mere tekstur og fylde i håret, så hvis du ønsker et mere voluminøst look, kan du med fordel prøve en af disse. Da der er uendeligt mange hårvokse på markedet, er det altså en god ide at vide hvilket look, du ønsker, inden du vælger din hårvoks.

Vi forhandler hårvoks fra de største brands som Renati, Id Hair, Fudge, American Crew og mange flere.

Typer af hårvoks

Der findes et utal af hårvoks på markedet, og der kommer hele tiden nye til. Udvalget af hårvoks tæller blandt andet mudwax, lervoks, pastevoks, cremevoks, pomadevoks, fibervoks og mange flere.

Derudover findes der parabenefri hårvoks, hårvoks kun til børn og astma- og allergivenlig hårvoks samt hårvoks til mænd og kvinder. Hårvokse har forskellige holdfaktorer alt efter type.

Noget hårvoks har et stærkt hold, mens andet har medium eller fleksibelt hold. Det er derfor en god ide, at du gør op med dig selv hvilken holdfaktor, din hårvoks skal have. Ønsker du at skabe frisurer, der holder hele dagen igennem, er en hårvoks med kraftigt hold det ideelle valg.

Hvis du hellere vil skabe frisurer, der kan restyles i løbet af dagen, bør du se dig om efter en hårvoks med fleksibelt hold.

Gode råd om hårvoks

• Vælg en voks, der matcher netop din hårtype.

• Vælg en voks med fleksibelt hold, hvis du ønsker at restyle din frisure i løbet af dagen.

• Du kan med fordel vælge en voks med kraftigt hold, hvis du ønsker, at din frisure skal holde hele dagen lang.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik