Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Hårvoks og Stylingcreme

Leder du efter den perfekte hårvoks eller stylingcreme? Der findes mange forskellige hårvokse, der lader dig style dit hår, som du ønsker. Uanset om du ønsker stærkt hold, en mat finish eller wet look, har vi den perfekte hårvoks til dig. Vores store udvalg af hårvokse tæller bl.a. mud wax, ler voks, paste voks, creme voks og fiber voks. Med den perfekte hårvoks til netop dit hår, er du sikret et fuldendt look.

1 til 36 af 277

Side

af 8

Side

af 8

Vælg den rigtige hårvoks eller stylingcreme

Når du leder efter den perfekte hårvoks eller stylingcreme, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig. Først og fremmest skal du tænke på din hårtype og hårlængde.

Der findes voks, der er specielt udviklet til kort hår, og der findes voks, der er specielt udviklet til langt. Derudover skal du gøre op med dig selv hvilket look, du vil gå efter.

Hvis du går efter et rodet look med en mat finish, er en lervoks måske det perfekte match for dig. Går du i stedet efter en glansfuld, wet-look finish, bør du se dig om efter en mere gelé-agtig stylingcreme.

Der findes hårvokse, der skaber mere tekstur og fylde i håret, så hvis du ønsker et mere voluminøst look, kan du med fordel prøve en af disse. Da der er uendeligt mange hårvokse på markedet, er det altså en god ide at vide hvilket look, du ønsker, inden du vælger din hårvoks.

Se i videoen her, hvordan du nemt kan skabe et stylish look, der holder dagen igennem.

Typer af hårvoks

Der findes et utal af hårvokse på markedet, og der kommer hele tiden nye til. Udvalget af voks tæller blandt andet mudwax, lervoks, pastevoks, cremevoks, pomadevoks, fibervoks og mange flere.

Derudover findes der parabenefri hårvoks, hårvoks kun til børn og astma- og allergivenlig hårvoks samt hårvoks til både mænd og kvinder. Hårvokse har forskellige holdfaktorer alt efter type.

Noget hårvoks har et stærkt hold, mens andet har medium eller fleksibelt hold. Det er derfor en god ide, at du gør op med dig selv hvilken holdfaktor, din hårvoks skal have. Ønsker du at skabe frisurer, der holder hele dagen igennem, er en hårvoks med kraftigt hold det ideelle valg.

Hvis du hellere vil skabe frisurer, der kan restyles i løbet af dagen, bør du se dig om efter en hårvoks med fleksibelt hold.

Gode råd om hårvoks

• Vælg en voks, der matcher netop din hårtype.

• Vælg en voks med fleksibelt hold, hvis du ønsker at restyle din frisure i løbet af dagen.

• Du kan med fordel vælge en voks med kraftigt hold, hvis du ønsker, at din frisure skal holde hele dagen lang.