AnneMarie Börlind ZZ Sensitive Regenerative Night Cream 50 ml.

Om produktet

  • Regenererende natcreme
  • Tilfører intens næring
  • Opstrammer ansigtet
  • Velegnet til sensitiv hud
  • Fri for parabener
  • Naturlig formel
  • Ikke testet på dyr
  • Vegansk formel
34000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 17,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

REGENERERENDE NATCREME

ZZ Sensitive Regenerative Night Cream fra AnneMarie Börlind er en intenst nærende natcreme, der har en regenererende virkning på huden. Cremen giver en ultra-glat følelse, og den opstrammer desuden ansigtets konturer ved hjælp af en unik formel. Regenerative Night Cream er særligt velegnet til sensitiv hud, der har behov for regenerering.

AnneMarie Börlind Regenerative Day Cream er baseret på en anti-stress formel, der tager hånd om sart hud. Cremen er blandt andet beriget med aktive ingredienser, der fremmer cellefornyelsen, imens hvid Lupin har en opstrammende virkning på huden. Produkterne i AnneMarie Börlinds sortiment bygger på naturlige og hovedsageligt økologiske ingredienser og er desuden fri for konserveringsmidler, silikone og genetisk modificerede ingredienser. Regenerative Night Cream er desuden vegansk og fri for parabener.

VÅGN OP TIL EN SUND UDSTRÅLING - HVER DAG

Ønsker du at vågne op til en sund udstråling - hver dag, er Regenerative Night Cream fra AnneMarie Börlind det oplagte valg for dig. Den nærende natcreme har en regenererende virkning på din hud i nattens løb, og den efterlades således med en frisk, glat og velplejet finish.

Påfør din AnneMarie Börlind Regenerative Night Cream på nyrenset og tonet hud hver aften inden sengetid, og massér blidt cremen ind i huden med cirkulære bevægelser.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand AnneMarie Börlind
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: AnneMarie Börlind ZZ Sensitive Regenerative Night Cream 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.