Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E

Om produktet

  • Professionel skægtrimmer
  • Med w-formede stålskær
  • Selvsmørende skær
  • 30 klippelængder
  • Indbygget drejeknap
  • Vandresistent hoved
  • Anvendes med/uden ledning
- 30%

Special Price 34900

Normalpris i "butikkerne" 49900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 34,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

LEDNINGSFRI SKÆGTRIMMER
BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E er en professionel skægtrimmer med et rustfrit stålskær, der skærer hårene med stor nøjagtighed.

Trimmeren er let at anvende, og den giver mulighed for at trimme skægget i forskellige længder. T861E kan anvendes både med og uden ledning.

E846E er udstyret med w-formede, selvsmørende stålblade, der giver en jævn trimning. Derudover har trimmeren et drejehjul, der indstiller trimmerens 30 klippelængder fra 0,5 mm til 15 mm.

Trimmerens afstandskam har en sammenklappelig del, der er specialdesignet til vedligeholdelse af meget kort skæg. Skægtrimmerens hoved er desuden vandresistent og nemt at skylle efter brug, imens skæret renses med den medfølgende børste.

FOR VELPLEJET SKÆG
Ønsker du at kunne trimme dit skæg med et professionelt resultat, er T861E fra BaByliss For Men det ideelle valg for dig. Med den effektive trimmer kan du let regulere og kontrollere længden på dit skæg, så du efterlades med et veltrimmet look.

Justér drejeknappen på din BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E til den ønskede længde. Trim derefter skægget. Rengør trimmeren ved at fjerne bladet, og skylle trimmerhovedet under rindende vand.

Bladene smører sig selv, men du skal være opmærksom på, at olie-depotet skal opfyldes nu og da. For at oplade trimmeren isættes det lille stik, og trimmeren tilsluttes en stikkontakt.

En fuld opladning på 16 timer giver 40 minutters brugstid uden ledning.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik