BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E

Om produktet

  • Professionel skægtrimmer
  • Med w-formede stålskær
  • Selvsmørende skær
  • 30 klippelængder
  • Indbygget drejeknap
  • Vandresistent hoved
  • Anvendes med/uden ledning
- 30%

Special Price 34900

Normalpris i "butikkerne" 49900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LEDNINGSFRI SKÆGTRIMMER

BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E er en professionel skægtrimmer med et rustfrit stålskær, der skærer hårene med stor nøjagtighed. Trimmeren er let at anvende, og den giver mulighed for at trimme skægget i forskellige længder. T861E kan anvendes både med og uden ledning.

E846E er udstyret med w-formede, selvsmørende stålblade, der giver en jævn trimning. Derudover har trimmeren et drejehjul, der indstiller trimmerens 30 klippelængder fra 0,5 mm til 15 mm. Trimmerens afstandskam har en sammenklappelig del, der er specialdesignet til vedligeholdelse af meget kort skæg. Skægtrimmerens hoved er desuden vandresistent og nemt at skylle efter brug, imens skæret renses med den medfølgende børste.

FOR VELPLEJET SKÆG

Ønsker du at kunne trimme dit skæg med et professionelt resultat, er T861E fra BaByliss For Men det ideelle valg for dig. Med den effektive trimmer kan du let regulere og kontrollere længden på dit skæg, så du efterlades med et veltrimmet look.

Justér drejeknappen på din BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E til den ønskede længde. Trim derefter skægget. Rengør trimmeren ved at fjerne bladet, og skylle trimmerhovedet under rindende vand. Bladene smører sig selv, men du skal være opmærksom på, at olie-depotet skal opfyldes nu og da. For at oplade trimmeren isættes det lille stik, og trimmeren tilsluttes en stikkontakt. En fuld opladning på 16 timer giver 40 minutters brugstid uden ledning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss For Men Beard Master Skæg Trimmer T861E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.