Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Beauty & Elegance Beskyttelsespads 100 stk.

Om produktet

  • Beskyttende vippeformater
  • Absorberer overskydende farve
  • Specialformede og bløde
  • Til det sensitive øjenområde
  • Undgå farvestænk på huden
- 20%

Special Price 3900

Normalpris i "butikkerne" 4900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

BESKYTTENDE VIPPEFORMATER

Beauty & Elegance Beskyttelsespads er vippeformater, der beskytter det nederste øjenlåg mod uønskede farvepletter under farvning af vipperne. Skum-formaterne sørger for, at farven ikke kommer i kontakt med huden, og at farvningen foregår så nemt som muligt.

Beskyttelsespads er lavet af en blød skumgummi, der gør dem ekstra behagelige mod huden. Formaterne er specialformede, så de er lette at anvende, og så de kan tilpasses alle ansigts- og øjenformer. Pakken indeholder 100 engangsformater, der effektivt beskytter huden mod farvestænk.

FOR OPTIMAL BESKYTTELSE

Farver du af og til dine vipper, er Beskyttelsespads fra Beauty & Elegance et musthave for dig. Vippeformaterne sørger for, at overskydende farve ikke laver pletter på den sensitive hud omkring dine øjne, så du efterlades med et flot resultat.

Start med at fugte huden under dit nedre øjenlåg med et tyndt lag vaseline eller creme for at sikre, at formaterne bliver på plads under farvningen. Vi anbefaler, at du anvender Refectocil Skin Protection Cream for optimal beskyttelse. Cremen sørger samtidig for, at farve, der evt. skulle trænge igennem dine vippeformater, ikke binder til huden. Læg vippeformaterne under de nederste øjenvipper helt op til kanten af dit øjenlåg, og påbegynd derefter farvningen. For en mere udførlig guide til RefectoCil’s farvesystem, se fanen brugsanvisning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauty & Elegance
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauty & Elegance Beskyttelsespads 100 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik