Biosym D-Sun 360 kapsler

Om produktet

  • Styrkende D-vitaminer
  • Beskytter immunforsvaret
  • Øger kalkoptagelsen
  • Giver energi i hverdagen
  • Optages nemt i kroppen
  • Vedligeholder musklerne
  • Velegnede i vinterhalvåret
- 15%

Special Price 16900

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

STYRKENDE D-VITAMINER

Biosym D-Sun er essentielle D-vitaminer, der har en styrkende virkning på immunforsvaret, kalkoptagelsen, muskel- og nervefunktionen samt vedligeholdelsen af normale tænder. Mangel på D-vitaminer kan blandt andet ses som træthed og mindre overskud i hverdagen. D-Sun kan anvendes af alle og er særligt gavnligt til dem, der har brug for ekstra energi - specielt i vinterhalvåret.

D-Sun har et højt indhold af naturligt D3-vitamin på hele 20 µg pr. kapsel. Vitaminerne fremstilles af mættet fedt fra fåreuld ved den samme proces, som den der foregår i huden, når man opholder sig i solen. Derudover øger D-vitaminer optagelsen af det calcium, man indtager gennem kosten.

LUK SOLEN IND

Trænger du til ekstra energi i hverdagen, kan Biosym D-Sun være din ultimative løsning. Hvis du ikke får nok sol eller får for lidt D-vitamin gennem kosten, kan det resulterer i træthed, som nemt løses med et boost af de gavnlige solvitaminer.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1 kapsel Biosym D-Sun dagligt i forbindelse med et måltid. Vitaminer er bedst at indtage om morgenen. D-Sun kommer i synkevenlige kapsler, der er lavet af fiskegelatine - et mere naturligt valg. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym D-Sun 360 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.