BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Biosym Magnesium +300 180 kapsler

Om produktet

  • Styrkende magnesium
  • Optages let i kroppen
  • Vedligeholder knoglerne
  • God virkning på migræne
  • Ny kombineret magnesiumform
  • Registreret hos The Vegan Society
- 15%

Special Price 16900

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LETOPTAGELIGE MINERALER

Biosym Magnesium +300 er en kombination af to magnesiumformer, der har en styrkende virkning på knogler, tænder og muskler samt nervesystemet og den psykologiske funktion. Mineralet kan f.eks. anvendes terapeutisk i forhold til migræne. Magnesium er desuden et af de vigtigste sportsmineraler, da magnesium udskilles, når man sveder meget, og det er svært at optage tilstrækkelige mængder gennem kosten.

Biosym Magnesium har et højt indhold af magnesium på hele 300 mg pr. kapsel. Indholdet er fordelt på to effektive og letoptagelige kilder, nemlig Magnesiumoxid og Magnesiumpidolat. Magnesiumoxid er en af de rigeste kilder til mineralet, imens Magnesium L-pidolat er en nyere form, der fremmer en hurtig udnyttelse af mineralet i kroppens celler. Derudover har forsøg påvist, at pidolat ikke udskilles igen i samme grad, som andre mineralsalte. Magnesium +300 er desuden registreret hos The Vegan Society.

FOR EN STÆRK OG SUND KROP

Får du ikke nok magnesium igennem din kost, er Biosym Magnesium +300 det perfekte tilskud for dig. Da magnesiumindholdet er relativt lavt i de fleste fødevarer, er det vigtigt at spise en varieret kost eller supplere op med de styrkende mineraler i kapselform.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1 kapsel Biosym Magnesium +300 dagligt i forbindelse med et måltid. Mineraler er bedst at indtage om aftenen. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym Magnesium +300 180 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.