BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam 125 ml.

Om produktet

  • Antibakteriel renseskum
  • Renser huden i dybden
  • Minimerer urenheder
  • Forebygger udbrud
  • Fri for parabener
  • Velegnet til uren hud
18500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTIBAKTERIEL RENSESKUM TIL UREN HUD

Cleansing Foam fra Clinique Anti-Blemish Solutions er en antibakteriel renseskum, der renser huden samt minimerer og forebygger urenheder. Rensen virker desuden lindrende og beroligende på huden, der efterlades med en behagelig finish. Cleansing Foam er særligt velegnet til uren hud.

Clinique Cleansing Foam er baseret på en formel med antibakterielle ingredienser. Rensen er blandt andet beriget med salicylsyre, der effektivt renser tilstoppede porer og behandler urenheder, imens aktive planteekstrakter beroliger og lindrer. Cleansing Foam er desuden fri for parabener.

FOR REN OG KLAR HUD

Ønsker du ren og klar hud uden udsigt til ubehagelige udbrud, er Cleansing Foam fra Clinique Anti-Blemish Solutions det perfekte match for dig. Den antibakterielle renseskum behandler og bekæmper urenheder, så du kan gå dagen i møde med sund og velplejet hud.

Tag 2-3 pump Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam mellem håndfladerne, og massér rensen godt ind i huden i ansigtet med cirkulære bevægelser. Skyl grundigt efter med varmt vand. Ci anbefaler, at du anvender renseskummen morgen og aften for det bedste resultat. Du kan med fordel bruge Cleansing Foam som step 1 i Cliniques hudplejesystem, der sikrer smuk og klar hud i løbet af kort tid.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam 125 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.