Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Gel 125 ml.

Om produktet

  • Effektiv rensegelé
  • Renser i dybden
  • Forebygger urenheder
  • Modvirker tilstopninger
  • Fri for parabener
  • Velegnet til uren hud
Spar 26%

Special Price 13575

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

RENSEGEL TIL UREN HUD

Cleansing Gel fra Clinique Anti-Blemish Solutions er en rensegeléder renser huden fri for snavsurenheder og overskydende fedtstoffer. Rensen forebygger desuden hudorme og andre urenheder samt modvirker fremtidige udbrud og tilstoppede porer. Resultatet er ren og klar hud med en naturlig glød. Cleansing Gel er særligt velegnet til uren hud.

Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Gel er baseret på en oliefri formelder giver kontrol over fedtet og uren hud. Rensen er blandt andet beriget med salicylsyreder lukker porerne og modvirker fremtidige udbrudimens glycerin virker blødgørende på huden. Cleansing Gel er desuden fri for parabener.

FOR REN OG KLAR HUD

Er du på udkig efter en rensegelé til uren huder Cleansing Gel fra Clinique Anti-Blemish Solutions det perfekte match for dig. Den effektive ansigtsrens renser huden fri for snavs og urenhedersamtidig med at den modvirker fremtidige udbrud og tilstoppede porerså du kan gå dagen i møde med et friskt og velplejet look.

Påfør Clinique Anti-Blemish Cleansing Gel på fugtig hud i ansigtetmassér rensen godt ind i huden med fingerspidserne. Skyl dernæst grundigt efter med varmt vand. Du kan med fordel kombinere Cleansing Gel med andre produkter i Anti-Blemish Solutions serien.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clinique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Gel 125 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.