BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

CND Cuticle Pusher

Om produktet

  • Effektiv tosidet neglebåndsskubber
  • Skubber neglebånd tilbage
  • Fjerner overskydende død hud
  • For en velplejet finish
  • Rustfrit materiale
5900
(Fra 4130 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Effektiv neglebåndsskubber

Cuticle Pusher fra CND er en tosidet neglebåndsskubber, der effektivt skubber neglebåndene tilbage. Neglebåndsskubberen skraber tør og død hud væk fra neglene, så neglene efterlades smukkere og med en markeret neglebåndskant. Negleredskabet fungerer særligt godt inden brug af neglelak, da det sørger for, at neglelakken kan lægges tættere og mere præcist mod neglebåndskanten.

Cuticle Pusher er udstyret med to ender til hvert sit formål - den runde ende til at skubbe neglebåndene op, mens den anden skraber overskydende hud væk fra neglen. Den er lavet i rustfrit stål og kan derfor holde til mange års brug. Den ene endes blad er skarpt, sådan der sikres et præcist og smukt resultat.

For en velplejet finish

Ønsker du smukke velplejede negle, der er fri for overskydende død hud, er Cuticle Pusher fra CND et musthave for dig. Den effektive neglebåndsskubber skubber nemt neglebåndene tilbage og fjerner overskydende hud.

Start med at skubbe neglebåndet forsigtigt tilbage med en den runde ende af CND Cuticle Pusher, og fjern så den overskydende døde hud med den skarpe ende. OBS! Vær forsigtig, så den nye negl ikke beskadiges! Efter trimning, trænger den friske hud til at blive plejet med negleolie og creme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand CND
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CND Cuticle Pusher

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.