Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

delilah Definitive Mascara Carbon 7.5 ml.

Om produktet

  • Eksklusiv mascara
  • Kulsort farve
  • Defineret og fyldigt resultat
  • Uden klumper
  • Parabenefri
  • Langtidsholdbar
23900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Eksklusiv, kulsort mascara

Definitive Mascara Carbon fra Delilah er en eksklusiv mascara i en kulsort farve. Den kulsorte farve giver et intenst look, der fremhæver øjnene. Definitive Mascara Carbon har en unik, innovativ børste i en y-formet facon, der skaber dramatiske og fyldige vipper ved få strøg. De definerede vipper opnås uden at klumpe eller klistre sammen.

Definitive Mascara Carbon fra Delilah er baseret på en unik formel, der holder vipperne kulsorte, fyldige og lange hele dagen uden at drysse. Definitive Mascara indeholder en strækbar film, der øger vippernes længde og definerer hver enkelte vippe. Derudover indeholder mascaraen olivenvoks, der giver et blødt defineret look. Definitive Mascara er desuden fri for parabener.

Exceptionel volumen

Ønsker du dramatisk, definerede vipper ved kun ganske få strøg, så er Definitive Mascara Carbon fra Delilah det perfekte match for dig. Definitive Mascara giver dig et smukt resultat hele dagen uden klumper.

Start med at påføre Delilah Definitive Mascara Carbon ved vippekantens rod. Før børsten ud mod vippernes spidser i en rullende bevægelse. Søg for at farve vippernes underside ved at bevæge børsten tværs hen under vipperne. Bevæg til sidst børsten i en opadgående bevægelse for et mere defineret og fyldigt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Delilah
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: delilah Definitive Mascara Carbon 7.5 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.