Dermalogica Prisma Protect SPF30 12 ml.

Om produktet

  • Multifunktionel fugtcreme
  • Effektiv UV-beskyttelse
  • Forbedrer hudens forsvar
  • Giver glødende, glat hud
  • Beskytter imod forurening
Spar 10%

Special Price 14400

Normalpris i "butikkerne" 16000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 7,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Multifunktionel fugtcreme med UV-beskyttelse

Prisma Protect fra Dermalogica er en multifunktuonel fugtcreme, der giver bredspektret solbeskyttelse med faktor 30, samtidig med at den forbedrer hudens naturlige forsvar. Fugtcremen beskytter huden imod dehydrering og skader forårsaget af frie radikaler og partikelforurening. Huden efterlades velfugtet, glødende og synligt glat hele dagen igennem.

Prisma Protect er baseret på en intelligent drone teknologi med aktive ingredienser som peptid ligander, som binder sig til receptorerne på specifikke bindevævsceller. I kombination med lys aktivering i form af alge ekstrakt øges hudens produktion af collagen, så hudens fylde og udstråling forbedres. Fugtcremen er beriget med saccharid isomerat, som effektivt bevarer hudens fugt ved at binde sig til hudens yderste lag. Cremen indeholder matcha te, der er en effektiv antioxidant og anti-inflammatorisk bio-fermenteret salvie, som medvirker til at berolige huden og udjævne hudens farve, samtidig med at ingredienserne blokerer mod produktion af melanin og for 85% partikelforurening. Prisma Protect indeholder desuden aktive kemiske solfiltre som Avobenzone (3%), Homosalate (10%), Octisalate (5%)og Octocrylene (10%), der beskytter huden imod UVA og UVB stråler.

For optimal beskyttelse

Ønsker du at booste din huds naturlige glød og fugtbalance, så din hud fremstår klar og sund, er Prisma Protect fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den skønne fugtcreme giver din hud optimal beskyttelse mod UV-stråler og forurening, så du hverken behøver at bekymre dig om at blive solbrændt eller få ældningstegn.

Påfør Dermalogica Prisma Protect på ren hud. Påfør desuden fugtcremen jævnligt for optimal solbeskyttelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Dermalogica
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dermalogica Prisma Protect SPF30 12 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.